Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou està realitzant millores a 5 plataformes de dutxa a la platja de Ponent i Llevant per valor de 63.444,29€

dimecres 31 gener 2018

Aquesta actuació forma part de les diverses que es duen a terme al llarg de l’any per tal de tenir les platges en optimes condicions ja que són un dels grans atractius del municipi

 

L’Ajuntament de Salou està duent a terme la millora de 5 de les plataformes de dutxa existents a la platja de Ponent (4 dutxes) i Llevant (1 dutxa), degut a l’acumulació d’aigua en aquests grups per falta de drenatge.

Les necessitats d’actuació esdevenen del fet que la sorra de platja és un terreny mòbil, sotmès a l’acció constant del vent, el qual arrossega els grans de sorra que, quan troben un obstacle, s’acumulen formant dunes. Aquest fet afavoreix l’acumulació de sorra de platja prop dels murs costaners, de manera que l’Ajuntament ha decidit actuar davant el mur que separa el passeig Miramar de la platja de Ponent i davant el mur que separa el Carrer Colom de la platja de Llevant. Aquesta acumulació de sorra suposa que les plataformes de dutxes quedin per sota de la cota desitjable i s’acumuli l’aigua. 

La regidora de Platges, Julia Gómez, ha assenyalat que “durant tot l’any es treballa pel bon manteniment de les platges, per tenir-les a punt per la temporada”. A més, Gómez ha afegit que “des de l’Ajuntament s’aposta per la qualitat i per seguir millorant el servei que s’ofereix a l’usuari any rere any. Prova d’això son les diverses distincions que rebem al cap de l’any”.

Els treballs que es preveuen dur a terme són l’aixecament actual de les plataformes de fusta, de tal manera que no quedin enfonsades i afavoreixi el drenatge natural; accions puntuals de millora del drenatge; la col·locació de barreres antiarrels que impedeixin físicament que les arrels arribin a la base de les plataformes de les dutxes; accions de millora en relació al futur manteniment com la creació de registre sobre la base i fixació de les dutxes, la renovació de les fustes en cas que fos necessari i l’aplicació d’olis per a fustes tropicals. 

L’empresa adjudicatària ha estat SERVEIS 360 PLUS, amb un pressupost total de 63.444,29 € i un termini d’execució de 10 setmanes.

 

 

Galeria d'imatges

petita_platges.jpg
IMG_20180123_211438.jpg
IMG_20180123_211418.jpg

Document Actions