Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou impulsa un taller de sensibilització per tota la família dins la Campanya Mantén Salou Net

divendres 03 agost 2018

La regidoria de Medi Ambient realitzarà el dilluns 6 d’agost un taller on es donarà a conèixer les problemàtiques de deixar residus a la platja, a més de reforçar la importància del reciclatge

Des de Setmana Santa, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou està duent a terme la campanya Mantén Salou Net. Es tracta d’una campanya de civisme que té per objectiu sensibilitzar la població de Salou i visitants de la necessitat d’actuar amb civisme i convivència.

Una de les accions d’aquesta campanya és la de tallers a la platja, com el que es realitzarà el proper dilluns 6 d’agost de 10:30 a 18:30 hores a la platja de Llevant a l’alçada del C/de Mar. Durant aquest taller, destinat a famílies amb infants, es donarà a conèixer les problemàtiques de deixar residus a la platja, el temps que tarden en degradar-se o conceptes com les tres R (reduir, reutilitzar i reciclar).

La regidora de Medi Ambient, Julia Gómez, ha explicat que “l’objectiu d’aquest taller és apropar a les famílies a la necessària acció de la reutilització i el reciclatge d’una manera molt dinàmica que, a través del joc, facilita molt l’aprenentatge des de ben petits”.

Galeria d'imatges

tallers platja 1.jpg
tallers platja 2.jpg
tallers platja 3.jpg
tallers platja 4.jpg

Document Actions