Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou millora els lavabos Poly-Klyn de les platges de llevant i ponent

dimarts 11 abril 2017

En total s’han modificat 7 lavabos per tal de fer-los més funcionals i confortables

Properament es milloraran els de Cala Llenguadets i el de Cala Font amb Cala Vinya

L’Ajuntament de Salou segueix apostant pel bon funcionament i manteniment de les seves platges, i prova d’això han estat els 7 lavabos, 3 a llevant i 4 a ponent, que s’han modificat per tal de fer-los més funcionals i confortables de cara a la ciutadania i al turista que ens visita.

Així doncs, els lavabos de plàstic tipus POLY-KLYN que s’instal·laven a les platges per tal de reforçar-ne el servei passen a ser lavabos de fusta, amb un disseny més actual i una funcionalitat més confortable. Aquest nous lavabos, tenen part del sostre inclinat, de policarbonat, que no només dona una millor lluminositat sinó que afavoreix una ventilació interna evitant el calor que hi havia dins dels Poly-Klyn de plàstic.

La regidora de platges, Júlia Gómez, ha explicat que “amb aquestes modificacions volem oferir una millor funcionalitat i una imatge més actual dels serveis que s’ofereixen a les platges”. Cal destacar que aquests nous lavabos aniran acompanyats d’una nova cartellera en diferents idiomes i l’especificació de “públic i gratuït”.

Properament s’instal·laran el de Cala Llenguadets i un altre a Cala Font amb Cala Vinya. El cost anual de la licitació es de 72.675,76€ (IVA inclòs) amb les neteges corresponents.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
20170407_143804.jpg
20170407_143646.jpg

Document Actions