Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou realitza treballs de reposició de sorra a les platges perquè estiguin en òptimes condicions quan comenci la temporada turística

divendres 14 febrer 2020

L’alcalde, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, i del regidor de Platges, Pedro Madrona; a més de l'arquitecte municipal, ha fet avui una visita a la platja de Ponent i a la Llarga per observar les tasques de regeneració

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat aquest matí la platja de Ponent de Salou i la platja Llarga, acompanyat pel regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, i pel regidor de Platges: manteniment, reparacions i adequacions, Pedro Madrona; a més de l'arquitecte municipal, per tal de comprovar la bona marxa dels treballs de reposició de sorra, de cara a l’inici de la temporada turística.

Aquestes tasques consisteixen en el trasllat de 15.000 metres cúbics de sorra fina i bona des de les platges de Ponent i Llevant (el buit de les quals es reomplirà, de manera natural, amb el transport de sediment) cap a la platja Llarga, amb camions. També se’n portarà a cala Llenguadets i a platja Capellans.

L’alcalde de Salou ha manifestat que “estem treballant perquè totes les platges de Salou estiguin en òptimes condicions tant pels residents, com pels visitants, que arribaran d’aquí a poques setmanes”. El batlle ha afegit que “també es revisaran els accessos a les mateixes platges, que van ser malmesos pels temporals, perquè estiguin enllestits i preparats".

Cal dir que la sorra que s’està movent va ser portada pel "Glòria" fins a la platja de Ponent i ara hi esdevé un excedent. Tanmateix, a la platja Llarga, per exemple, n’hi falta, ja que el darrer temporal hi va provocar un important estrall, emportant-se la duna que hi havia.

Les platges de Salou són totes naturals i tenen una sorra fina i daurada. D’aquí, el nom de Costa Daurada.

 

 

 

Galeria d'imatges

2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG

Document Actions