Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou se ‘suma al rosa’, demà divendres, pel Dia Internacional contra el Càncer de Mama

dijous 17 octubre 2019

La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà amb el color rosa al capvespre, a partir de les 20.30 hores

També es distribuiran llacets roses des de les instal·lacions municipals més rellevants per a tothom que ho desitgi

L’Ajuntament de Salou se suma a la lluita contra el càncer de mama, en el marc de la commemoració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, que se celebra aquest dissabte, 19 d’octubre.

Així, demà divendres, dia 18, la façana del Consistori s’il·luminarà amb el color rosa, a les 20.30 hores. També, durant tot el dia, tothom que ho desitgi podrà adquirir llacets de color rosa a les següents dependències municipals: Ajuntament, Policia Local, Piscina Municipal i Espai Mas.

Segons la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, “amb l'objectiu de crear consciència sobre la malaltia i per promoure que cada dia més dones tinguin accés a controls, diagnòstics i tractaments efectius, l'Ajuntament de Salou s'adhereix a aquesta iniciativa”.  Morer ha afegit que "no podem oblidar que a Espanya es diagnostiquen al voltant de 33.307 nous casos d'aquest tipus de càncer, segons dades de la Asociación Española Contra el Cáncer”. En aquest sentit, “cal conscienciar sobre la importància d'una detecció precoç per tal de millorar les possibilitats de superar la malaltia", ha conclòs la regidora.

Cada any, se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia. Estem parlant del tumor més freqüent en les dones occidentals.

Document Actions