Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou tanca tots els parcs municipals, zones públiques d’oci i jocs infantils, així com les pistes esportives i les platges, per evitar la concentració de persones i menors

divendres 13 març 2020

L’alcalde, Pere Granados, demana conscienciació a la població del fet que 'ens trobem en un estat d’emergència'

Salou tanca tots els parcs municipals, zones públiques d’oci i jocs infantils, així com les pistes esportives i les platges, per evitar la concentració de persones i menors. L’alcalde, Pere Granados, insisteix a conscienciar la població que “ens trobem en un estat d’emergència” i “cal que actuem, tots/es, amb responsabilitat social perquè el municipi continuï sense propagació”. 

Així ho ha expressat el batlle en un darrer comunicat avui a la població, tot demanant als salouencs i salouenques que “compleixin les recomanacions de les autoritats sanitàries; tinguin una higiene personal i de l'hàbitat estricta; guardin la distància d’un metre i evitin les reunions que no siguin necessàries, tant en llocs tancats com al carrer; i qualsevol tipus de trobada i concentració, tant en espais públics com a l’entorn personal”.

 El batlle ha insistit en el fet que "la responsabilitat social és la clau" i que “la millor mesura de prevenció és quedar-se a casa i sortir, només, en cas de necessitat”.

Document Actions