Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

34 associacions de Salou participen en la setena edició de la Fira d’Entitats

divendres 02 juny 2017

Dissabte 3 de juny s’inaugurarà la mostra ubicada a la plaça de les Comunitats Autònomes i al passeig Jaume I

34 associacions del municipi participaran aquest dissabte 3 de juny, coincidint que el dia 4 es el Dia de l’Associacionisme Cultural, en una nova edició de la fira d’entitats del municipi que, per setè any consecutiu, vol donar a conèixer les activitats que duen a terme al llarg de l’any en les seves respectives feines associatives. La trobada, que arrencarà a les 10 del matí amb la inauguració dels estands, s’allargarà fins a les 20 hores.

La mostra, que s’ubica al passeig Jaume I a partir de les 10h, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, anirà oferint al llarg del dia diverses activitats complementàries com una exhibició de Música aragonesa amb la Rondalla Jaume I a les 11.30h, una exhibició d’Havaneres a càrrec de Sons de Mar a les 17h. Una altra de les activitats programades es l’Exhibició de gimnàstica a les 18h, el Ball de Nanos, Bastons i Espases de Salou a les 18.30h, Música amb el grup Salsa G4 a les 19h, o una Batucada de cloenda a càrrec dels Atabaladors de Salou a les 20h, i moltes sorpreses mes.

La Fira reunirà el moviment associatiu de la ciutat i el voluntariat que ho fa possible dins un mateix espai com es la Plaça de les Comunitats Autònomes. La regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha explicat que “la fira serveix d’aparador perquè les entitats presentin els seus projectes i accions que duen a terme al llarg de l’any, així com els seus projectes de futur”.

Les entitats participants són: Grup de Dones de Salou, Club Excursionista Salouenc, Banc del Temps de Salou, Club Nàutic Salou, Càritas Salou, Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Asociación Cultural Aragonesa, Asociación de Cubanos en Cataluña 2013, Salou Club Esportiu, Club Vehicles Clàssics Salou, Unió Esportiva Salou, Assemblea Nacional Catalana, Huellas Callejeras Costa Daurada, Al Anon Familiares y amigos de Alcohólicos, SOS Gat Salou, Cooperació Activa al Camp de Tarragona, Fundación Vicente Ferrer Salou, Asociación de las Mujeres Senegalesas de Salou, XVIII Jocs Mediterrani Tarragona 2018, Policia Local de Salou, Peña Madridista Salou, Associació Española Contra el Càncer AECC, Societat Civil Catalana, Associació Familiars i Malalts d’Alzheimer, Club Judo Salou, Associació Internacional de Consumidors i usuaris de Catalunya (AICUC), Club Bàsquet Salou, Club Handbol Salou, Ball de Bastons i Ball d’Espases, Nanos de Salou i Mulassa, Associació Esportiva Pàdel Salou, Associació d’Ajuda i Orientació al Discapacitat, Jubilat i Pensionista, i l’Asociación Rusal.

Galeria d'imatges

firaentitats.jpg
firaentitats.jpg

Document Actions