Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

El Síndic de Greuges atendrà la ciutadania de Salou el proper dilluns, 14 d’octubre

dimarts 01 octubre 2019

L’atenció, que es durà a terme al Centre Cívic del municipi, situat al carrer Advocat Gallego, 2, s’emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament, del passat mes de gener

Les persones interessades hauran de concertar, prèviament, l’entrevista, trucant al telèfon 900 124 124, o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat

El proper dilluns, dia 14 d'octubre, l’equip del Síndic serà a Salou per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...).

Cal recordar que el Síndic de Greuges de Catalunya té el mandat d’avaluar el compliment de la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern. La llei també atorga al Síndic funcions específiques relatives a la defensa de drets i llibertats de les persones LGTBI en matèria de no-discriminació. A més, li atribueix la missió de garantir el compliment de la igualtat efectiva de dones i homes. El Síndic no imposa, no sanciona ni sentencia, però les seves resolucions són inapel·lables.

Aquesta atenció a Salou s'emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament, el passat mes de gener de 2019, amb la finalitat de garantir els drets de les persones en l’àmbit local, amb la màxima eficiència, experiència i estalvi de la despesa pública, combinant proximitat amb seguretat.

Amb la signatura d’aquest conveni, el Síndic es compromet a oferir una atenció singularitzada al municipi. Per la seva banda, l’Ajuntament facilita l’accés dels veïns i veïnes al Síndic, així com avança en la millora de la gestió de l’atenció ciutadana i dona la màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades al Síndic i que afecten competències municipals.

L’atenció es durà a terme al Centre Cívic, situat al carrer Advocat Gallego, 2. Les persones que hi estiguin interessades caldrà que concertin, prèviament, l’entrevista, trucant al telèfon 900 124 124, o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.

Fitxers adjunts

Document Actions