Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

El teixit associatiu de Salou es dona a conèixer en la 9a Fira d’entitats

dissabte 01 juny 2019

Al llarg de tot el dia  es podran visitar les carpes de la Fira i gaudir de les activitats, exposicions i actuacions de les 36 entitats, clubs i associacions salouenques participants

Aquest dissabte a les 10 del matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat d’altres regidors, ha inaugurat la novena edició de la Fira d’Entitats de Salou, situada com sempre a la plaça de les Comunitats Autònomes, junt al passeig de Jaume I. Enguany compta amb una nodrida participació de 36 entitats, que superen el nombre de l’edició anterior.

En aquest marc, i durant tot el dia fins les 20 hores, es podran veure les exposicions i activitats que duran a terme les entitats i associacions del municipi, a més de mostrar la seva feina, recaptar diners per causes solidàries, o passar una bona estona amb els veïns i els visitants.

L’alcalde, junt amb les pubilles i l'hereu, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida d’aquesta Fira, i en el seu parlament inaugural ha volgut destacar que “la fira és un espai per conèixer i compartir la gran varietat d’activitats, de propostes i d’inquietuds de les nostres entitats i del teixit associatiu salouenc, que conformen el millor actiu humà del nostre municipi”. Remarcava també que “les entitats contribueixen a la cohesió social i donen riquesa i força a la diversitat creant una ciutat més cívica, més social, més humana i més solidària”, afegint que els projectes i les activitats de les entitats “són marcs de relació i de participació, espais de civisme i de convivència, llocs de promoció de principis i valors i plataformes de construcció de la identitat salouenca”. Finalitzava el seu parlament dient que “en aquest Ajuntament sempre hi trobareu un incondicional suport i col·laboració, i mantindrem l’esforç per facil·litar, afavorir i ajudar la vostra labor imprescindible per potenciar i enriquir Salou”. L’alcalde també ha transmès a totes les entitats participants el seu agraïment perquè “feu d’aquest dia i aquest espai un lloc de trobada per a tots”.

En acabar els parlaments, els membres de la corporació han visitat els diferents estands que durant tot el dia duran a terme activitats, exhibicions, mostres per tal que els visitants coneguin la seva tasca i en gaudeixin; a més de comptar amb una zona de lleure infantil.

La mostra anirà oferint al llarg del dia diverses activitats complementàries com una exposició a càrrec del Club de Vehicles Clàssics de Salou a les 10:30h; una sessió a les 11h de zumba a càrrec de Tennis Salou H2O; havaneres Bona Mar de l'Associació de Jubilats Esplai a les 12h i posteriorment folklore aragonès a càrrec de l'Asociación Cultural Aragonesa. També es podrà gaudir a la tarda del Ball de Bastons, Espases, Pastorets, Nanos i Mulassa a càrrec de Sal-i-ou a les 17:30h; i de la xerrada “El cavall. Una visió natural i ètica" a càrrec d'Equi Lliure Club Hípic. Posteriorment, concert d’urban music de May a les 18h i a les 18:30h exhibició de música llatina amb el grup Salsa 4G, i moltes sorpreses més.

Les entitats participants són: Grup de Dones de Salou / Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí / Associació de Veïns Salou Est / Club Excursionista Salouenc / Asociación de Cubanos en Cataluña 2013 / AICUC – Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya / Club Nàutic de Salou / Huellas Callejeras Costa Daurada / Sociedad Civil Catalana / Asociación Cultural Aragonesa / Tennis Salou H2O / EFB Salou Costa Daurada / Creu Roja / Assemblea Nacional Catalana (ANC) / Òmnium Cultural / Peña Madridista Salou / Associació Arrels al Cel / Unió Deportiva Salou / Caritas Salou / SOS Gat Salou / Asociación Eluzai / Asociación de Ayuda al Discapacitado / Equi Lliure Club Hípic / Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre / Secció Comarcal URE Costa Daurada / Club Natació Salou i Aiguamarina / Associació Familiars Malalts d’Alzheimer Salou / ANANN – Associació Nacional d’Ajuda a Nens Necessitats / Associació Sal-i-ou. Bestiari, balls tradicionals i populars / Salou Associació Rugby Club / Club Triatló Salou / Fatick du Futur / Associació Teatre Bambolines de Salou / Policia Local de Salou / Club Vehicles Clàssics Salou / Associació Jubilats Esplai Salou.

 

Galeria d'imatges

inauguració 1.jpg
inauguració 2.jpg
inaguració.jpeg

Document Actions