Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

L’alcalde rep als quatre guanyadors de les propostes dels pressupostos participatius

dimarts 28 maig 2019

Durant la trobada s’han intercanviat impressions i punts de vista sobre les diferents propostes i el municipi

En un acte alcaldia, l’alcalde, Pere Granados, junt amb la regidora de Participació, Júlia Gómez, han rebut als autors de les quatre propostes finalistes dels pressupostos participatius celebrats al municipi. Durant l’acte s’han intercanviat impressions i s’han felicitat per la bona feina i la bona acollida que han tingut les propostes.

Així doncs, recordar que durant el procés, es van enregistrar fins a 149 participants que van contribuir aportant fins a 170 propostes, de les quals 26 han arribat a la fase final de votació. Finalment, han estat 4 idees les escollides perquè es duguin a terme.

Finalment amb un total de 222 vots, la proposta més votada va estar l’adquisició d’equips de so per a les entitats de Salou, de Joan Macias Bonet, amb un cost aproximat de 25.000 euros. Amb 191 vots, la construcció d’una escultura sobre els balls de bastons, de Carme Bonet Caro, amb un cost de 17.000 euros. Seguit de les propostes d’una zona de pícnic i WC públics a Emprius (98 vots), de VeronikaPJ i Antonio Caballero del Campo, amb un cost de 100.000 euros, i la renovació del Jardí Botànic (76 vots), d’Ares i Miryam Romero Polo, amb un cost de 100.000 euros.

Document Actions