Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

La novena edició de la Fira d’Entitats arriba a Salou amb més d’una trentena d’associacions participants

dimecres 29 maig 2019

Dissabte 1 de juny s’inaugurarà la mostra ubicada a la plaça de les Comunitats Autònomes i al passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada

Coincidint que el dia 4 de juny es el Dia de l’Associacionisme Cultural, 36 associacions del municipi participaran aquest dissabte 1 en una nova edició de la fira d’entitats del municipi que, per novè any consecutiu, vol donar a conèixer les activitats que es duen a terme al llarg de l’any en les seves respectives feines associatives. La trobada, que arrencarà a les 10 del matí amb la inauguració dels estands, s’allargarà fins a les 20 hores.

La mostra, que s’ubica al passeig Jaume I a partir de les 10h, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, anirà oferint al llarg del dia diverses activitats complementàries com una exposició a càrrec del Club de Vehicles Clàssics de Salou a les 10:30h; una sessió a les 11h de zumba a càrrec de Tennis Salou H2O; havaneres Bona Mar de l'Associació de Jubilats Esplai a les 12h i posteriorment floklore aragonès a càrrec de l'Asociación Cultural Aragonesa. També es podrà gaudir a la tarda del del Ball de Bastons, Espases, Pastorets, Nanos i Mulassa a càrrec de Sal-i-ou a les 17:30h. Posteriorment, a les 18h concert d’urban music de May i xerrada “El cavall. Una visió natural i ètica" a càrrec d'Equi Lliure Club Hípic i a les 18:30h exhibició de música llatina amb el grup Salsa 4G, i moltes sorpreses més.

Les entitats participants són: Grup de Dones de Salou / Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí / Associació de Veïns Salou Est / Club Excursionista Salouenc / Asociación de Cubanos en Cataluña 2013 / AICUC – Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya / Club Nàutic de Salou / Huellas Callejeras Costa Daurada / Sociedad Civil Catalana / Asociación Cultural Aragonesa / Tennis Salou H2O / EFB Salou Costa Daurada / Creu Roja / Assemblea Nacional Catalana (ANC) / Òmnium Cultural / Peña Madridista Salou / Associació Arrels al Cel / Unió Deportiva Salou / Caritas Salou / SOS Gat Salou / Asociación Eluzai / Asociación de Ayuda al Discapacitado / Equi Lliure Club Hípic / Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre / Secció Comarcal URE Costa Daurada / Club Natació Salou i Aiguamarina / Associació Familiars Malalts d’Alzheimer Salou / ANANN – Associació Nacional d’Ajuda a Nens Necessitats / Associació Sal-i-ou. Bestiari, balls tradicionals i populars / Salou Associació Rugby Club / Club Triatló Salou / Fatick du Futur / Associació Teatre Bambolines de Salou / Policia Local de Salou / Club Vehicles Clàssics Salou / Associació Jubilats Esplai Salou.

Fitxers adjunts

Document Actions