Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

L'Ajuntament de Salou crea un cos de voluntariat d’atenció a les persones que pertanyin a grups de risc

dimarts 24 març 2020

La iniciativa és promoguda pel Govern de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Associació d’Assistència Social Eluzai, de l’Església Protestant de Salou

S’ha habilitat una línia telefònica per ajudar a realitzar tasques a gent gran i persones que pertanyin a grups de risc de Coronavirus, com: anar a comprar aliments i fàrmacs, i treure les escombraries

El grup ja funciona i es pot contactar amb ell, diàriament, de 10 h a 14 h, a través del número 674 996 267

 

El Govern de l’Ajuntament de Salou ha creat un cos de voluntariat per atendre les persones que pertanyin a grups de risc de Coronavirus i que estiguin soles: que tinguin més de 60 anys; que pateixin malalties cardiovasculars, hipertensió, diabetis, malalties pulmonars cròniques, càncer, immunodepressió i embaràs.

Es tracta d’un col·lectiu, ja format, que ajudarà la gent que ho necessiti a realitzar diverses tasques, mentre duri l’estat d’alarma i el confinament, arran de la crisi sanitària del COVID-19. Aquestes són: realitzar la compra d’aliments o productes farmacèutics, i treure les escombraries.

Aquesta tasca de voluntariat la coordina l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Associació d’Assistència Social Eluzai, de l’Església Protestant de Salou. Així, s’ha habilitat una línia telefònica que rebrà totes les trucades i les canalitzarà perquè les persones que ho necessitin puguin tenir ajuda per realitzar les esmentades tasques. Aquest número és el 674 996 267. L’horari de recepció de les trucades és de 10 h a 14 h, de dilluns a diumenge.

Diàriament, s’analitzaran les necessitats i s’organitzaran les tasques diàries i les rutes, tenint en compte les trucades rebudes.

Segons ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados, “ens trobem en un moment social molt difícil, en què tots ens necessitem a tots. Per això, des de l’Ajuntament de Salou, volem ser partícips de l’assistència a la població d’una manera directa, per atendre les necessitats de les persones que pertanyen a grups de risc i que estan soles davant d’aquesta pandèmia vírica tan important”. El batlle ha afegit que “el nostre compromís cap als salouencs i les salouenques és donar-los la nostra assistència el màxim que puguem i contribuir a millorar-los la qualitat de vida”.

 

Document Actions