Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

Més d’una trentena d’associacions de Salou participen en la vuitena edició de la Fira d’Entitats

dijous 31 maig 2018

Dissabte 2 de juny s’inaugurarà la mostra ubicada a la plaça de les Comunitats Autònomes i al passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada

33 associacions del municipi participaran aquest dissabte 2 de juny, coincidint que el dia 4 es el Dia de l’Associacionisme Cultural, en una nova edició de la fira d’entitats del municipi que, per vuitè any consecutiu, vol donar a conèixer les activitats que duen a terme al llarg de l’any en les seves respectives feines associatives. La trobada, que arrencarà a les 10 del matí amb la inauguració dels estands, s’allargarà fins a les 20 hores.

La mostra, que s’ubica al passeig Jaume I a partir de les 10h, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, anirà oferint al llarg del dia diverses activitats complementàries com una exhibició de Folklore Aragonés amb la Rondalla Jaime I a les 12h, a les 17h es podrà gaudir del ball folklòric Búlgar. A les 17.30h, actuació de la coral senegalesa “Khassida”. Una altra de les activitats programades es un concert d’Havaneres i cremat a les 18h amb el grup Bona Mar de l’Ass. De jubilats. Posteriorment, a les 19h, exhibició de música llatina amb el grup Salsa 4G, i moltes sorpreses mes.

La Fira reunirà el moviment associatiu de la ciutat i el voluntariat que ho fa possible dins un mateix espai com es la Plaça de les Comunitats Autònomes. L’alcalde, Pere Granados, ha volgut agrair la participació de les diferents associacions, entitats, clubs, i col·lectius en aquesta vuitena edició de la fira, i els ha animat a seguir treballant en els seus respectius projectes i fer-ne partícips als salouencs. D’altra banda, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha explicat que “la fira serveix d’aparador perquè les entitats presentin els seus projectes i accions que duen a terme al llarg de l’any, així com els seus projectes de futur”.

Les entitats participants són: l’Associació de Familiars d'Alzheimer de Salou / Arrels al Cel / Ass. Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya (AICUC) / Cubanos en Catalunya 2013 / Alcohòlics Anònims Grup Salou / Grup De Dones De Salou / Club Nàutic Salou / Banc Del Temps de Salou / Caritas Salou / Huellas Callejeras Costa Daurada / Sos Gat Salou / U.D. Salou / Societat Civil Catalana / Assemblea Nacional Catalana / Associació Solidaris amb Ciutat Santa de Touba / Ass. d'Ajuda i Orientació al Discapacitat, Jubilat i Pensionista / Eluzai Associació d’Assistència Social / Tennis Salou H2o / Club Excursionista Salouenc / Salou Club Esportiu / Cooperació Activa al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre / Associació Oncològica Amadeu Pelegrí / Peña Madridista / S.C. URE Costa Daurada / Associació Búlgara de Salou / Fatick du Futur / Club Handbol Salou / Associació Teatre Bambolines de Salou / ANANN (Associació Nacional d'Ajuda a Nens Necessitats) / Asociación Cultural Aragonesa / Associació de Dones Senegaleses de Salou / Ecuatorianos sin Fronteras / Policia Local de Salou.

Document Actions