Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

Salou exhibeix el teixit associatiu local en la 7a fira d’entitats

dissabte 03 juny 2017

Al llarg de tot el dia  es podrà visitar les carpes de les associacions i gaudir de les activitats i actuacions

 

Aquest matí, a les 10, s’ha tallat la cinta per donar el tret de sortida a la setena edició de la fira d’entitats de Salou on veïns, entitats, associacions, visitants i autoritats s'han donat cita un any més a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. En aquest marc es podrà veure durant tota la jornada -si el temps a estones plujós ho permet- les exposicions i activitats que duran a terme les entitats i associacions del municipi que, un any més —i ja en van set- es reuneixen al passeig Jaume I per buscar nous afiliats, mostrar la seva feina, recaptar diners o passar una bona estona. Aquest dissabte al matí, l'alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, i junt amb altres regidors, ha inaugurat la mostra, que ha tingut molta expectació i un elevat nombre d'activitats al voltant de les 40 carpes.

 

El batlle, amb l'ajuda de les pubilles i l'hereu, ha estat l'encarregat de tallar la cinta inaugural. Abans, però, ha volgut destacar la importància de les entitats, associacions i clubs donat que “conformeu el teixit social més vital i dinàmic, i per això sou el millor actiu de la nostra societat”, els ha dit. Així que, davant aquesta realitat, Granados ha explicat que “els vostres projectes i activitats suposen marcs importants de relació i de participació, espais de civisme i de convivència, i llocs de promoció de valors com el voluntariat, el respecte a la diversitat i el treball generós a la comunitat”. Per tot això, en el marc de la fira d’entitats el batlle els ha explicat que “des del govern entenem que la participació de les entitats no solament s’ha de circumscriure a la dinamització i promoció d’activitats, sinó també participant en la presa de decisions que afectin al municipi, i per això estem redactant un reglament de participació que obrirà el govern a la ciutadania, reforçant la democràcia representativa i participativa”

 

Per la seva part, la regidora de Participació Ciutadana, Julia Gómez, ha volgut “transmetre a tots els que participeu, el més sincer agraïment per la vostra contribució i implicació en aquesta nova edició de la Fira; perquè si bé amb les vostres respectives activitats doneu empenta i sou una referència de la dinàmica del teixit associatiu de Salou, participant a la fira demostreu també interès per compartir i donar a conèixer les vostres iniciatives a la societat, fent d’aquest dia i aquest espai un lloc de trobada per a tots”. Gómez, també ha recordat com “aquesta fira és també una festa ciutadana on es fomenten les relacions humanes, la convivència i l’intercanvi entre aquelles persones i entitats que comparteixen l’objectiu de servir a la seva societat des de les seves respectives activitats i iniciatives”.

 

En acabar els parlaments, els membres de la corporació han visitat els estands que durant tot el dia, i fins les vuit de la nit, duran a terme activitats, exhibicions, mostres per tal que els visitants coneguin la seva tasca i en gaudeixin; a més de comptar amb una zona de lleure infantil.

Galeria d'imatges

portada_fira.jpg
P1030213.JPG
P1030213.JPG
P1030221.JPG
P1030213.JPG
P1030273.JPG
P1030205.JPG

Document Actions