Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

Un total de 26 propostes ciutadanes passen a la fase final de votació dels pressupostos participatius de Salou

divendres 22 febrer 2019

Dilluns 25 de febrer i fins al 15 de març s’obre el període de votacions ciutadanes a través de participa.salou.cat o a les urnes de l’Ajuntament i la biblioteca

Salou continua endavant amb el tràmit per decidir les inversions finals que es duran a terme enguany als pressupostos participatius. Precisament aquest matí s’ha dut a terme una comissió de seguiment on s’ha informat de les 26 propostes que han passat a la fase final; per tant que a partir de dilluns es poden votar i que, com a màxim, serà de fins a 3 propostes per ciutadà.

La regidora de Participació, Julia Gómez, ha explicat als assistents -tant ciutadans com polítics- les propostes pre-seleccionades; i el perquè de les que han quedat tècnicament desestimades ja que no complien els requisits marcats a les bases. A tal efecte, s’ha editat un díptic que es podrà trobar a partir de dilluns tant a l’ajuntament com a la biblioteca on es recullen les propostes i la quantitat econòmica que suposaria tirar endavant el projecte en qüestió. També es podrà accedir a les votacions entre el dilluns 25 de febrer i fins al 15 de març a través de la web participa.salou.cat.

Cal recordar que al procés s’han enregistrat fins a 149 participants que han contribuït a aportant fins a 170 propostes. Gómez assegurava que “estem aconseguint un Salou més participatiu, amb una visió compartida i que aprofundeix en la democràcia local participativa i ara ens queda seguir animant-vos a que voteu”, apuntava als presents a la sala del centre cívic on s’ha fet la trobada.

D’entre les propostes que segueixen en marxa n’hi la de creació de zones lúdiques per a gossos; nous parcs de jocs infantils o zones amb aparells de gimnàs a l’aire lliure, millora d’algunes places, la instal·lació de fonts d’aigua als carrers... Totes elles es poden consultar a la web participa.salou.cat; així com el perquè de les que han quedat desestimades.

Per últim, el 18 de març es realitzarà l’execució de les propostes guanyadores fins a arribar al límit del pressupost assignat.

 

Fitxers adjunts

Document Actions