Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

L’Ajuntament de Salou lamenta l’accident a la química i dona un missatge de tranquil·litat a la població

ACTUALITZACIÓ: L'Ajuntament de Salou i dependències municipals tindran les banderes a mig pal, en senyal de dol, decretat avui i demà, tot el dia, per la Generalitat a tot Catalunya, segons el Decret 12/2020, de 15 de gener, publicat, avui, a l'Annex A del DOGC. El motiu són les morts arran de l'explosió d'una indústria química, que va tenir lloc, ahir, a Tarragona.

dimecres 15 gener 2020

El Consistori se solidaritza amb les persones ferides i les víctimes i afirma que la localitat no va córrer cap risc en cap moment

L’Ajuntament de Salou lamenta profundament l’accident ocorregut ahir a una empresa química de Tarragona, a la vegada que se solidaritza amb les persones afectades i els ferits, arran dels fets.

Cal dir que el Consistori salouenc va seguir al llarg de la tarda d’ahir dimarts les diverses informacions que es generaven des del centre superior de coordinació i informació de l’estructura de Protecció Civil de Catalunya, CECAT, tot constatant que la població no va córrer cap risc en cap moment.

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, “tots els serveis municipals i Policia Local van actuar tenint en compte les directrius i informacions que anaven rebent del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya”.

L’edil ha afegit que, en el dia d’avui, hi ha plena normalitat al municipi i que els serveis funcionen sense incidències.

La normalitat no es va veure afectada durant la tarda d’ahir, malgrat l’accident.  

 

 

Galeria d'imatges

1.JPG

Document Actions