Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou realitza controls a les carreteres d’accés per tal d’evitar les entrades al municipi, durant tot el cap de setmana

dissabte 21 març 2020

Els Mossos d’Esquadra vigilen els accessos a la població per controlar desplaçaments i moviments de persones, des d’ahir divendres, avui, dissabte, i també ho faran demà, diumenge

L’alcalde, Pere Granados, demana que ‘tothom es quedi a casa’, i que ‘siguem responsables amb la nostra protecció i la dels altres, davant el risc de contagi del COVID-19’

Des d’ahir divendres, els principals accessos a Salou per carretera es troben vigilats pels Mossos d’Esquadra, per tal d’evitar l’entrada al municipi de persones que vulguin fer estades de cap de setmana a les seves segones residències.

La Policia Local realitza, també, rondes de vigilància a l’interior del municipi.

La missió dels cossos de seguretat és garantir que es compleixi el confinament i no hi hagi desplaçaments que propiciïn el contagi del COVID-19, entre la població.

Al respecte, l’alcalde, Pere Granados, demana que “tothom es quedi a casa i que es respectin les ordres que estableix la llei, quant a restricció d’activitats, circulació i movilitat”, ja que “és l’única fórmula eficaç per prevenir la propagació del COVID-19”.

El batlle recorda que “la llei ens ordena estar confinats, i, per tant, resten prohibits tant els desplaçaments interiors de població, com desplaçaments a les segones residències”.

Granados insisteix en el fet que “només es pot sortir de forma justificada, en els casos excepcionals i de força major que permeten la llei i les autoritats sanitàries, si volem ser responsables amb la nostra protecció i la dels altres, davant el risc de contagi”.

Document Actions