Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

‘L’institut emprèn’ arranca la seva vuitena edició del concurs d’idees de negoci per a joves

divendres 10 febrer 2017

Un centenar de joves salouencs participen en els seminaris sobre la generació de la idea, la creativitat, el màrqueting i els negocis

Amb aquests tallers pràctics s’inicia una nova edició del VIII concurs per premiar les idees empresarials més innovadores, segons els treballs que presentin els joves del Marta Mata, L’Elisabeth i el Jaume I

Els alumnes de batxillerat i de cicles formatius del Marta Mata, de l’Institut Jaume I i de l’Escola Elisabeth –més d’un centenar en total- participen en els tallers d’emprenedoria que s’organitzen dins el concurs d’idees que impulsa la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica per generar noves empreses ‘L’institut emprèn’.

L’institut Jaume I, va estar l’encarregat d’acollir el primer dels tallers i seminaris que posen a l’abast dels estudiants les eines i coneixements necessaris per al desenvolupament de les seves idees empresarials. Tant el Marta Mata com l’Elisabeth ho faran avui divendres.

En aquesta ocasió han estat els emprenedors, Emmanuel Munteanu, Alan Pardines i Jaume Boldú, fundadors de l’empresa Millennials Agency; i Marc Vidal, arquitecte, i propietari de les tendes de roba Otto i Cloe, els que han explicat la seva experiència personal i emprenedora.

L’empresa Millennials, esta formada pels emprenedors Emmanuel Munteanu, que va estudiar producció cinematogràfica i art dramàtic. La seva experiència professional ha estat com a creatiu audiovisual, ajudant de producció, i actor. D’altra banda, Alan Pardines, es Tècnic en realització d’audiovisuals, també ha cursat el grau en Comunicació Audiovisual. A nivell professional, ha treballat com a fotògraf i videógraf, en edició i postproducció. Finalment, Jaume Boldú, es llicenciat en geografia, hi ha cursat el màster en direcció i planificació del turisme, i en màrqueting digital. Professionalment, boldú, ha treballat com a director d’administració i finances, i com a tècnic de projecte en el departament de geografia de la URV.

L’altre emprenedor que ha impartit els tallers ha estat Marc Vidal, el qual va finalitzar els estudis d’arquitectura l’any 2002. La seva trajectòria professional l’ha portat a treballar com arquitecte municipal de Calafell, Sant Vicenç dels Horts, i Valls. Actualment compagina el seu despatx propi que va obrir l’any 2002, amb diverses tendes de roba des de l’any 2008, situades al municipi de Salou i Cambrils, com són Otto i Cloe.

La regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Martina Fourrier, destacava que “volem mostrar als joves en que consisteix l’emprenedoria i que aquest la valorin com una opció viable i animar-los a que ells mateixos realitzin els seus propis projectes tot fent-se emprenedors”. Les candidatures participants podran optar als següents premis: al millor projecte empresarial; al projecte més innovador, al projecte amb més responsabilitat social i, finalment, al projecte més ben treballat. També es podran establir, en funció dels projectes presentats, mencions especials.

Els premis es donaran a conèixer en un acte públic el proper dimecres 24 de maig. La data límit per presentar les memòries serà el proper dimecres 10 de maig.

Galeria d'imatges

jaumei.jpg
P1310508.JPG

Document Actions