Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Aquest cap de setmana la capital de la Costa Daurada acull el Nomad Festival Salou

dijous 13 setembre 2018

Es tracta d’un festival que mesclarà, decoració, hanmade, gastronomia, animació infantil, moda, música... del 13 al 16 de setembre

Aquesta tarda, el Passeig Jaume I de Salou, a l’altura de la seu del Patronat Municipal de Turisme, serà l’escenari de la presentació del Nomad Festival Salou, que s’engloba dins el Salou Shopping Festival.

 Es tracta de tot un espectacle gastronòmic amb Food Trucks, moda, musica i ple d’activitats i animació per a totes les edats. Seran 4 dies plens de ritme i colors, on petits i grans gaudiran de l’extensa programació que s’hi dura a terme.

Així doncs, avui dijous, a partir de les 17h obrirà les portes el festival. A partir de les 23h, gran concert interactiu amb de Juke Movie. Ja divendres, a les 23h, actuació de Concert FIF, gran concert de música negra cantada a tres veus.

El dissabte, a partir de les 9.30h la platja de Ponent, a l’Espigó del Moll vine a practicar Ioga. A partir de les 19h, animació familiar de tarda amb Turuleta Band. Per la nit, a partir de les 23h, concert amb el grup de versions Singer Mornings, que ens oferirà versions de grans èxits internacionals.

El diumenge, al Nomad Festival gaudirem de l’actuació del Ball de Bastons de Salou a les 12h. A partir de les 19h, gran festa pirata per a tota la família. Finalitzarem el festival amb un espectacle de cabaret amb Hecatombe, a partir de les 22h.

Durant els 4 dies que durarà el festival, els més petits de la casa podran gaudir del Petit Nomad, un conjunt de tallers, i activitats adreçades al públic més jove i en les que trobarem l’espai Giracat, per aprendre i provar diferents tipus de patins elèctrics. També hi hauran tallers de circ per tal de provar la vostra destresa en 17 disciplines de circ diferents com ara equilibris i malabars. Els més creatius podreu treure l’artista que porteu dins i pintar amb sorra de colors al taller de quadres de sorra. Els més atrevits, es podran pintar les cares i fer-se tatuatges amb Xip Xap Party.

Recordar que del 13 al 16 de setembre, el comerç del municipi traslladarà els seus aparadors a aquest espai, presentant les noves col·leccions de la temporada tardor/hivern.

Fitxers adjunts

Document Actions