Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Comerciants de Salou visiten Platja D’Aro en un Retail Tour organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç

dimarts 09 octubre 2018

La sortida ha servit per intercanviar impressions i conèixer noves experiències d’èxit

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, a través del Centre d’Emprenedoria i Coneixement de Salou, i amb l’Associació de Comerciants de Salou, i la Cambra de Comerç de Tarragona, han organitzat un Retail Tour a Platja d’Aro per tal d’intercanviar impressions i conèixer noves experiències d’èxit. Un cop finalitzat el Retail per diferents establiments del municipi, s’ha organitzat un dinar workshop amb representants del consistori gironí i representants d’ADEM i comerciants de Platja d’Aro. En total, una vintena de comerciants del municipi han participat de la iniciativa, que ja es la segona que es duu a terme.

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa molt profitosa per als comerciants ja que poden conèixer nous models de negoci i experiències de gestió d’entorns comercials, alhora que intercanvien impressions amb comerciants d’altres indrets del territori”. Fourrier, ha afegit que “ja es el segon retail tour que organitzem, el primer va ser a Barcelona amb molt bona acceptació i per això hem decidit d’organitzar aquest altre”.

Durant el retail, també hi ha estat presents el regidor de Promoció Econòmica de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, així com el president d'ADEM, Manel Canadell, i diversos comerciants i representats d’altres sectors empresarials de Platja d'Aro i s'Agaró, els quals han explicat el model comercial turístic que estant desenvolupant, les diverses campanyes, promocions i activitats que estan duent a terme, i la situació del comerç turístic segons el seu punt de vista. L’experiència ha servit per veure de primera mà el que estan fent altres municipis turístics similars a Salou, e intercanviar idees.

Galeria d'imatges

platja d'aro.jpeg
IMG-20181008-WA0001.jpg
IMG-20181008-WA0003.jpg
IMG-20181008-WA0006.jpg
IMG-20181008-WA0009.jpg
IMG-20181008-WA0010.jpg

Document Actions