Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Continua el Salou Shopping Festival amb la batucada shopping amb Bandarra Street Orkestra

dijous 20 setembre 2018

Els actes continuen fins al 22 de setembre amb la ballada a ritme de shopping, la donació de sang, el tasting and street music and shopping, el salou fashion circuit, i la gran desfilada de moda Salou Fashion Street

Ahir dimecres es van reprendre els actes del Salou Shopping Festival amb la Batucada Shopping on la Bandarra Street Orkestra va posar-hi el ritme.

Avui dijous, vine i gaudeix dels millors balls a ritme de shopping a partir de les 18 i fins les 21 hores al carrer Ponent, on podràs participar de les classes obertes de Swing, Country i Zumba, amb la col·laboració del grup de ball No Potser No Potser, i el Club Nàutic de Salou. A partir de les 17.30h i fins les 21.30h a l’Espigó del Moll veniu a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits.

El divendres podeu gaudir dels aparadors vivents per diferents botigues de Salou amb el Fashion Circuit acompanyats de la música de la Txaranga BandSonats a partir de les 18 hores. El mateix divendres també tindrà lloc el Tasting and Street Music and Shopping, una degustació de vi, sangria i vermut en diferents indrets de Salou a partir de les 18.30 i fins a les 20.30 hores. Així doncs, els carrers del nucli antic amb DJ Strictly Vinyls, la via Roma amb Maria Jacobs Duet Jimmy Vidal, el Passeig Jaume I amb Blues Colors, el carrer Major cantonada Josep Carner mab the Soulman Quartet Quartet, i el carrer Carles Buïgas cantonada carrer Saragossa amb DJ Blue Mambo, s’ompliran de la millor música.

Com a plat fort i ja per finalitzar el Salou Shopping Festival, el dissabte dia 22, comptarem amb una nova edició de la Salou Fashion Street a les 21h al C/Barcelona, per on desfilaran 35 models amb les ultimes tendències en roba i complements que es duran aquesta tardor/hivern amb la col·laboració d’onze establiments del municipi com son: Queen’s&Blaumarí, Cloe, Euphoria,R&X, RosasBlancas, Tissu, Mercè, Queen’s Infantil, The concòrdia Costura Company, Melè, i Otto.

Recordar que el carrer Barcelona romandrà tallat al trànsit des de les 5 hores del dia 22 de setembre fins a les 5 hores del dia 23 de setembre en motiu de la desfilada de moda.

Document Actions