Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

El Punt d’Informació d’Activitats de Salou incrementa d’un 21% les atencions

dijous 23 maig 2019

El Punt d’Informació d’Activitats de l’Ajuntament de Salou ha assessorat a més de 500 persones en com gestionar la posada en marxa d’una activitat al municipi

Salou compta amb un Punt d’Informació per a assessorar a les activitats que ha atès a més de 500 persones des de la seva creació. Aquest servei es va iniciar l’any 2016 amb l’objectiu d’apropar l’administració a l’interessat establint un punt permanent per a la resolució, per part de tècnics especialitzats, dels dubtes i problemes que poden sorgir en l’àmbit administratiu, a l’iniciar l’activitat econòmica, d’una manera personalitzada; i complementar el servei d’atenció a l’emprenedor del Departament de Promoció econòmica.

El Punt d’Informació d’Activitats ha tingut en l’últim any una mitjana d’atenció de més de 20 persones al mes, tot i que, coincidint amb la preparació de la temporada, la majoria de sol·licituds es concentren en els primers mesos de l’any. Respecte a l’any anterior, l’increment en el nombre d’atencions ha sigut  del 21%.

Els interessats en aconseguir una cita prèvia per a poder realitzar qualsevol consulta a les oficines del Departament d’Activitats de l’Ajuntament de Salou ho poden sol·licitar presencialment, per telèfon al 997 309 200, o a través de la Seu electrònica:

https://seu.salou.cat/siac/info.aspx?info=citaprevia

 

Document Actions