Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Els establiments de Salou es podran formar en fotografia i Instagram per augmentar les seves vendes

divendres 25 octubre 2019

La Cambra de Comerç de Tarragona i l’Ajuntament de Salou organitzen dues jornades gratuïtes els propers dies 5 i 7 de novembre

La Cambra de Comerç de Tarragona i l’Ajuntament de Salou organitzen, el proper dimarts, dia 5 de novembre, i dijous, dia 7, les jornades “Augmenta les teves vendes: fotografia i Instagram”, adreçades a autònoms, microempreses, PIMES i emprenedors del sector comercial minorista.

L’objectiu d’aquestes sessions són treballar les competències fotogràfiques amb smartphone i l’ús d'Instagram per al petit comerç; i potenciar la visibilitat dels establiments comercials a través de les xarxes socials. Les dues jornades, que aniran a càrrec de la fotògrafa corporativa, Beatriz Durán, tindran lloc a la Sala Mediterrània, en horari de 14 a 16 h (inclou càtering per dinar).

Durant el decurs de les sessions, les persones assistents tractaran els següents continguts: Introducció i instagramers per sectors; abans de la foto: materials, composició i llum; ús d’Instagram a nivell professional: com crear un bon feed;  planificació i fotografia amb smartphone; edició fotogràfica amb mòbil; i exercicis pràctics per parelles/grups a cada sessió. Per poder participar en aquesta iniciativa caldrà portar el mòbil o tablet pels exercicis pràctics.

Les inscripcions, de caràcter gratuït, es podran fer, exclusivament, via online, a la pàgina web de la Cambra de Comerç de Tarragona: https://www.cambratgn.com/jornades/formacio/133-augmenta-les-teves-vendes-fotografia-i-instagram-salou

Més informació al Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, a la primera planta del Consistori; al telèfon 977 30 92 14; o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat.

Aquesta acció està finançada per la Unió Europea (FEDER) i la Secretaria d'Estat de Comerç, amb la col·laboració de la Cámara de Comercio de España.

Fitxers adjunts

Document Actions