Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Es posa en marxa el Pla Estratègic de l’activitat comercial de Salou

dimarts 14 febrer 2017

Com a primera acció s’ha constituït la taula de dinamització del comerç

La taula està integrada per representants de diferents col·lectius i entitats del municipi

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica i Empresarial, Comerç, Mercats i Consum, ha posat en marxa la seva primera taula de promoció i dinamització del comerç, que té com a objectiu el seguiment i la validació de les accions proposades en desplegament del Pla Estratègic de l’activitat comercial al municipi de Salou, Pla que es va presentar el passat mes de novembre i en el que s’hi detallen diverses accions e iniciatives que es volen dur a terme.

És per això que a través d’aquesta taula es vol validar i proposar accions per tal de ser un compromís ferm. A la taula, presidida per la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, s’incorporen representants del sector comercial, representant del mercat municipal, de la restauració i el lleure, en els processos de decisió estratègica sobre el model comercial de la ciutat i les accions que han de conduir a assolir-lo.

La taula de dinamització del comerç té un caràcter participatiu i d’implicació dels diferents agents que desenvolupen Salou comercialment, afavorint el desplegament coordinat de les accions proposades en el Pla estratègic. Es preveu que la taula es reuneixi mensualment per tal de tractar temes relacionats amb el món del comerç i la restauració aportant noves propostes e iniciatives per dinamitzar-lo, promocionar-lo, i fidelitzar-lo tant a nivell municipal com a nivell comarcal i provincial.

Galeria d'imatges

placomer.jpg
20170208_091431.jpg

Document Actions