Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

L’Ajuntament adjudica una assistència per assessorar en la remodelació i modernització del Mercat de Salou

dimarts 09 abril 2019

L’empresa Gic Retail haurà de formular les propostes per definir la distribució comercial

L’ajuntament de Salou ha adjudicat a l’empresa Gic Retail un estudi per a l’assessorament en la formulació del projecte, l’elaboració de propostes de definició de la distribució comercial del Mercat Municipal de Salou. Aquesta empresa, haurà de treballar sobre una nova proposta atès la configuració d’un nou espai comercial format per un autoservei en forma de supermercat i el Mercat Municipal. A més, també haurà d’analitzar la viabilitat econòmica de la transformació incorporant els costos, si s’escau, de les compensacions a satisfer als paradistes en cas d’aturada temporal de l’activitat. En les bases de la contractació s’especifica que no es contemplarà com a negociable el rescat de les parades, i a més, tot allò que afecti a l’anàlisi i actuació econòmica es portarà a terme conjuntament amb l’àrea econòmica de l’Ajuntament de Salou.

La consultora també haurà de posar negre sobre blanc l’anàlisi de la situació de les parades i locals oberts actualment al mercat, així com dels usos de les futures parades i els productes que hi tenen cabuda, de manera que s’analitzi i es proposi el seu encaix en el nou mercat, en el cas que es cregui necessari, i la seva distribució en el nou espai; dur a terme tots aquells altres treballs que el projecte i la interlocució requereixin per tal d’assolir els objectius que es volen aconseguir, i proposar actuacions de caràcter arquitectònic i de distribució d’espais, d’acord amb les activitats que els proposin i que reculli el model de mercat. Analitzar la compatibilitat en el mateix equipament d’establiments en format tradicional amb la implantació de noves ofertes comercials, amb l’objectiu d’aconseguir una millora comercial qualitativa.

L’estudi haurà d’estar enllestit en un marge de sis mesos i s’ha adjudicat per 14.500 euros.

L’empresa guanyadora del concurs públic compta amb una trajectòria d’anys en el sector del comerç al detall, i especialitzada en els darrers 15 anys en la gestió i dinamització de centres comercials i mercats, és precisa i concreta pel que fa a la prestació del servei objecte del contracte. Acredita experiència en els darrers 5 anys en projectes de remodelació i modernització de mercats municipals de característiques similars al Mercat Municipal de Salou, tant pel que fa a dimensions com de l’entorn urbà.

Document Actions