Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

L’Ajuntament de Salou acull l’assemblea de la SECOT per fomentar la cultura emprenedora

dimarts 18 desembre 2018

La reunió ha servit per fer un repàs de l’any 2018 i tractar temes interns de l’associació

Salou ha acollit aquest matí la segona assemblea anual del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial, SECOT, una associació sense ànim de lucre composta per antics empresaris i executius amb la voluntat de seguir fomentant la cultura i l’assessorament dels emprenedors/es. Durant la sessió s’han tractat temes interns de l’Assemblea, el pressupost del 2019, formacions futures, repàs de les anteriors assessories que s’han dut a terme, així com la revisió de convenis i control de sènior que hi formen part, entre d’altres temes. A l’assemblea, que ha tingut lloc a la Sala Europa de l’Ajuntament de Salou, han estat presents la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Martina Fourrier, i el President de la SECOT a Tarragona, Joan Veciana, així com més d’una trentena de membres de l’associació.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Martina Fourrier, ha destacat que “estar al costat de la SECOT és un valor afegit a la tasca que fem a la regidoria, ja que es tracta d’una associació amb molta experiència que ens pot aportar coneixements a l’hora de dur a terme iniciatives que fomentin la cultura emprenedora dins la població salouenca”.

Per la seva banda, el President de la SECOT a Tarragona, Joan Veciana, ha volgut agrair l’Ajuntament “per l’esforç i per acollir aquesta segona assemblea anual”, i ha afegit que “des de la SECOT esperem que l’any 2019 comencem a fer noves formacions i a realitzar assessories a l’Ajuntament de Salou, donant suport i fomentant l’emprenedoria”.

 

Galeria d'imatges

secot 1.JPG
secot 2.JPG
secot 3.JPG
secot 4.JPG

Document Actions