Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

L’Ajuntament de Salou i Acció Laboral impulsen la formació “Progressa Digitalment” desenvolupada per Facebook

dimecres 17 abril 2019

Aquesta acció tindrà lloc el proper dimarts 30 d’abril de 15 a 19 hores a la Sala Costa Daurada. Prèvia inscripció

El proper dimarts 30 d’abril, la regidoria de Promoció Econòmica a través del Centre d’Emprenedoria i Coneixement de Salou, organitza, juntament amb Acció Laboral, la formació gratuïta “Progressa Digitalment” al municipi, un programa desenvolupat per Facebook. Es tracta d’un projecte formatiu impulsat paral·lelament a França, Itàlia, Polònia, Alemanya, Regne Unit i Espanya amb l'objectiu de formar a més de 70.000 persones en competències digitals. Aquesta formació consta de 4 hores aproximadament, és totalment gratuïta i va dirigida a qualsevol perfil de formació/professional que vulgui formar-se o millorar les seves competències en Habilitats Digitals.

El taller es durà a terme el proper dimarts 30 d’abril de 15 a 19 hores, a la Sala Costa Daurada de Salou, on s’introduiran conceptes com la creació d'innovació a través de la metodologia "Design Thinking", els beneficis del màrqueting social, l’optimització de recerca i analítica web, i consells de seguretat a les xarxes. En finalitzar la formació, totes les persones assistents rebran un Certificat de Formació Internacional de Facebook, que acreditarà amb això els coneixements obtinguts.

Les inscripcions es poden realitzar a través del formulari web que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament de Salou. Les places són limitades. Per rebre més informació es troba a disposició de les persones interessades el telèfon 977 30 92 00 Ext. 1121 i el correu electrònic emprenedoria@salou.cat.

Document Actions