Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

L’Ajuntament de Salou signa un conveni amb la SECOT per fomentar el suport en assessorament empresarial al municipi

dilluns 25 juny 2018

Avui s’han reunit amb l’alcalde i la regidora de Promoció Econòmica per presentar els eixos del projecte

 

Una de les línies de treball prioritàries de la Regidoria de Promoció Econòmica i Empresarial, Comerç, Mercats i Consum és establir programes i accions de suport que afavoreixin i fomentin la cultura emprenedora per la creació i consolidació del teixit empresarial del municipi de Salou. És per aquest motiu que s’ha contractat els serveis de la SECOT (Voluntariat Sènior d'Assessorament Empresarial). Avui, en una trobada a l’alcaldia el màxim responsable municipal, Pere Granados, junt amb la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, s’han reunit amb el President de Secot a Tarragona, Joan Veciana, i el vicepresident, Josep Maria Garí per presentar els serveis que a través de SECOT es prestarà des del Centre d’Emprenedoria i Empresa de Salou.

Pel que fa als eixos d’actuació que estan emmarcats en el contracte de la Secot amb l’Ajuntament de Salou hi haurà des de l’assessorament tècnic empresarial a les persones emprenedores; diagnosis empresarials de la situació i del funcionament de les empreses i comerços de Salou; a més de suport i orientació financera i dinamització de projectes empresarials. La prioritat de les activitats de consulta, assessorament i tutoria que ofereixen des de la Secot va dirigida a emprenedors, autònoms i micro empreses. Secot està formada per Sèniors Voluntaris que volem retornar a la societat els coneixements i l’expertesa directiva assolits.

L’alcalde, Pere Granados, ha assegurat que “des del govern volem fomentar l’emprenedoria, l’auto ocupació i per això seguim donant formació i ajuda per tal que els nostres empresaris puguin estar més acompanyats en el seu procés de generació de negoci”.  Per la seva part, la regidora Fourrier ha assenyalat que el contracte s’iniciarà el proper mes de juliol i durarà un any.

Per optar al servei d’assessorament previ de la Secot cal adreçar-se al departament de Promoció Econòmica i Comerç. Telèfon 977309214.

 

Document Actions