Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

L’espectacle itinerant “Beduïns” inaugura demà la tercera edició del Mercat de Nadal de Salou

dimarts 04 desembre 2018

Del 5 al 9 de desembre, la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats ha preparat un conjunt d’activitats i tallers gratuïts per a tota la família a la Plaça Sant Jordi del municipi

A més, durant la campanya nadalenca, es podrà gaudir d’altres iniciatives com és l’exposició d’arbres de Nadal de les escoles de primària de Salou, i la gimcana “Pessebre amagat”

Demà a la tarda, dia 5 de desembre, l’espectacle itinerant “Beduïns” inaugurarà la nova edició del Mercat de Nadal a Salou “Per Nadal fes de Salou la teva botiga”, un mercat gastronòmic i del regal on es podrà gaudir en família d’un ampli ventall de tallers i activitats gratuïts. L’espectacle, a càrrec de LA FAM Teatre, començarà a les 18 hores a la Plaça de la Pau, on un grup de xanquers nòmades al costat del seu dromedari gegant s’endinsarà en el nucli urbà amb una cercavila fins arribar a la Plaça Sant Jordi; i comptarà amb un muntatge de llums, caps mòbils i so, a més d’acrobàcia aèria. El Mercat de Nadal es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Salou, i es podrà visitar a la Plaça Sant Jordi en el següent horari: el dimecres 5 de desembre fins les 21 hores, del 6 al 8 de desembre d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores, i el diumenge 9 de desembre d’11 a 14 hores.

L'alcalde Pere Granados assenyalava que “és important dinamitzar els centres comercials per atreure l'atenció del públic i que siguin conscients que comprar als establiments locals genera ocupació i riquesa al mateix municipi”. Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Martina Fourrier, ha destacat que “aquesta nova edició pretén continuar amb la línia de l’anterior i seguir fomentant l’activitat comercial durant la campanya de Nadal” i ha afegit que “aquesta iniciativa també té com a objectiu que es pugui gaudir en família del comerç, oferint un gran ventall d’activitats per fer partícips petits i grans en una època tan especial com és el Nadal”.

A més, el Mercat de Nadal arriba acompanyat d’un conjunt d’activitats per gaudir en família. Tots els dies de la fira estarà disponible el viatge amb el Trenet Màgic, en horari d’11:30h a 13:30h i de 17h a 19h. El 6 de desembre es podrà participar al taller de cuina “L’arbre dolç de Nadal” d’11:30h a 13:30h; i a les 12 hores es podrà gaudir de la música del Dj Strictly Vinyls. A la tarda, els més petits podran apuntar-se al taller de tatuatges d’aerografia, i a les 19 hores actuarà la Txaranga Bandsonats.

El divendres 7 de desembre al matí les famílies podran fer les seves pròpies crispetes, i a la tarda es podrà gaudir d’un altre taller de maquillatge de fantasia i de l’actuació del grup Stromboli Jazz Band. El dissabte es podran crear piruletes de xocolata a un taller d’11:30h a 13:30h i gaudir de nou de la música del Dj Strictly Vinyls a les 12 hores; i posteriorment, a la tarda, tindrà lloc la gran Ludoteca Musical i a les 18 hores l’actuació de Maria Jacobs Duet Jimmy Vidal. L’últim dia de la fira de Nadal es brindarà per la Marató TV3 acompanyats de la música de Blues Alley Quintet, amb la col·laboració de Supermercats Michelangelo. Els assistents hauran de fer una aportació mínima solidària d’un euro i s'espera al final del brindis fer una foto de conjunt dels participants.

Durant la campanya nadalenca, també es podrà gaudir de l’exposició dels arbres de Nadal decorats per les escoles de primària del municipi al Mercat Municipal, i, amb la compra al Mercat Municipal es podrà adquirir una planta de Nadal. Per altra banda, l’Associació de Comerciants 365 dies Shopping Salou, organitza del 17 al 22 de desembre l’animació de Nadal als carrers comercials, i del 17 de desembre fins al 5 de gener, la gimcana “Pessebre amagat”, on els participants hauran de buscar les figuretes del pessebre als aparadors de les botigues adherides i, en cas de trobar-les, entraran en el sorteig de 10 premis en compres per valor de 50 euros cadascun; i amb les compres als comerços associats també es podrà entrar en el sorteig de dos patinets elèctrics. Per més informació, es pot consultar la pàgina web de Shopping Salou: www.shoppingsalou.com.

Fitxers adjunts

Document Actions