Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

La desena edició de l’Institut Emprèn premia els millors projectes empresarials dels joves de Salou

dimecres 08 maig 2019

Enguany hi han participat 48 alumnes i s'han presentat fins a 20 treballs

Els instituts de Salou han conegut avui els premis a les millors empreses ideades pels alumnes participants al concurs l'Institut Emprèn. Un programa que fa deu anys que es desenvolupa al municipi i que busca fomentar l'esperit emprenedor dels joves. En aquesta edició, en la qual han participat 48 alumnes i s'han examinat fins a 20 treballs per part del jurat s'han premiat sis projectes en total, en primera i segona posició per cada categoria. El veredicte, al qual s'ha procedit avui a llegir en veu alta amb una sala plena de gom a gom amb els participants, ha distingit els següents treballs:

PREMI AL PROJECTE MÉS BEN TREBALLAT, valorat en: 500 €, ha estat pel grup BUSLANDIA, format per les alumnes Paula Cortés Montés, Violeta Rodica i Paola Tapia, de l’Institut Jaume I. Pretén la creació d’un càmping que adapta autobusos antics per donar-los una nova utilitat i adaptar-los per fer-los servir com estàncies.

PREMI AL 2N PROJECTE MÉS BEN TREBALLAT, valorat en: 200 €, ha estat per QUICK ROLLS, de l’alumna Noura Elbouchtaoui, de l’Institut Marta Mata. Es tracta d’unes sabates per al dia a dia, però que dins de les plataformes porta incorporades tres rodes i un fre. Les rodes s'activen mitjançant la Quick Rolls App.

PREMI AL PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en: 500 €, per ECO-ROLL, de l’alumna Lidia Yagüe Escribano, de l’Institut Marta Mata. Consisteix en una mànega extensible que ve incorporada amb un abonament i unes llavors d'una planta especials que espanten quasi qualsevol mena de plaga, sense perjudicar a l'ecosistema.

PREMI AL 2N PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en: 200 €, per STAF, format per les alumnes Emma Francín, Andrea Franconetti, Maria Mozhaeva i Paula Requena, de l’Escola Elisabeth. La seva idea és poder ajudar al màxim d'animals possible del municipi de Salou, ja que hi ha abandonaments constants i volen reduir aquest número.

PREMI AL PROJECTE MÉS RESPONSABLE SOCIALMENT, valorat en: 500 €, per ONLY PARASOL, format per les alumnes Laia Bargalló, Adriana Domenech, Ksenia Iasynska i Azucena Sanjuan, de l’Escola Elisabeth. Consisteix en parasols de platja amb una sèrie d'extres, com ara, unes barnilles per poder penjar la roba i que no s'ompli de sorra, una taula per dinar o una superfície més plana per jocs de cartes per exemple; i com l'element més innovador unes plaques solars afegides en la tela.

PREMI AL 2N PROJECTE MÉS RESPONSABLE SOCIALMENT, valorat en: 200 €, per CENTRE D’ATENCIÓ NALA, format pels alumnes Luís Manuel Álvarez Sierra, Antonio García Fernández, Alba Gual García i Núria Guardiola Cerillo, de l’Institut Jaume I. Es tracta de programes individualitzats per a cada persona, amb caràcter assistencial, rehabilitador, preventiu, mitjançant un equip professional que realitzarà l'atenció a la persona, domèstica, familiar, relacions amb l'entorn i ajut psicosocial.

El jurat ha estat format per Marta Moya, professora de l’Escola Elisabeth; Estefania Muñozo, professora de l’Institut Marta Mata; Irene Vázquez, professora de l’Institut Jaume I; i David Torres, tècnic de suport a l’Emprenedoria i l’Empresa de l’Ajuntament de Salou.

En motiu del desè aniversari del programa Institut Emprèn, l’Ajuntament de Salou ha fet entrega d’unes plaques d’agraïment als instituts per la seva participació.

Galeria d'imatges

P1350532.jpg
P1350540.JPG
P1350547.JPG
P1350556.JPG
P1350570.JPG

Document Actions