Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

La fira Fora Stocks arriba aquest cap de setmana al passeig Jaume I

dimecres 10 juliol 2019

L’organitza l’Associació de Comerciants Shopping Salou, amb el suport de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament

L’Associació de Comerciants Shopping Salou, amb la col·laboració de l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, organitzarà aquest proper cap de setmana -12, 13 i 14 de juliol- una nova edició de la fira comercial ‘Fora Stocks’,  que s’ubicarà al passeig Jaume I.

Des de divendres i fins diumenge, des de les 10 del matí  fins a les 12 de la nit, hi haurà la possibilitat de comprar tot tipus d’articles a les 40 carpes que s’instal·laran al passeig.

Els comerciants oferiran els seus stocks d’articles de temporada amb grans descomptes. Hi participaran els següents establiments: les sabateries Joyma; la moda de dona de la mà d’establiments com Concordia, R&X Moda i Complements, Fashion women, Melé Salou, Marine Salou, Stephanie, Monica Caprici i Aqua Passeig 12; la botiga de joguines ‘El barquito de papel’; moda infantil Quky; roba de la llar Cotton; moda home/dona Poco Loco; l’establiment de marroquineria i complements Imperium o, fins i tot, moda òptica de la ma de l’òptica Port Salou, la llenceria Tati, les sabateries, marroquineries i complements Fabripell i Carricondo 1, i establiment de productes i perruqueria d’animals de companyia, Rasta Perruqueria Canina.

El regidor de l’àrea delegada, Hèctor Màiquez, ha assenyalat que la fira ‘Fora Stocks’ “és una iniciativa ja consolidada, que porta molts anys de trajectòria a Salou”. Màiquez ha afegit que “enguany, comptarem amb dues edicions d’aquest certamen, un ara al juliol, i un altre a l’agost, que se suma al conjunt d’iniciatives que, des de l’Ajuntament, es duen a terme durant tot l’any per tal de dinamitzar i promocionar el comerç local”.

Galeria d'imatges

Cartell fira Fora Stocks 12, 13 i 14 de Juliol.jpg

Document Actions