Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

La regidoria de Comerç junt amb la Policia Local de Salou han iniciat una campanya de proximitat i seguretat als comerços del municipi

dijous 10 maig 2018

El regidor de Seguretat i la regidora de Comerç han visitat avui la zona del carrer Barcelona junt amb els agents per presentar els nous detectors portàtils de bitllets falsos

Avui, la regidora de Comerç, Martina Fourrier, junt amb el regidor de Seguretat i Mobilitat, David González, el cap de la Policia Local, i els responsables del Grup de Relacions ciutadanes de la policia, han fet una sortida per una de les zones més comercials del municipi –el carrer Barcelona- per tal d’explicar de primera mà als botiguers i propietaris de la zona aquesta nova iniciativa i el seu funcionament.

Així doncs, seguint amb la campanya de seguretat als comerços del municipi, la Policia Local de Salou junt amb la regidoria de Comerç, han iniciat una nova campanya per tal de detectar els bitllets falsos. D’aquesta manera, i seguint amb les actuacions que des de la Policia Local s’estan duent a terme, una patrulla distribuirà detectors portàtils de bitllets falsos entre els establiments i els explicaran el seu funcionament, així com un recordatori dels consells i recomanacions que han de seguir. Es tracta d’un dispositiu que incorpora llum ultravioleta que al passar-la per la superfície del bitllet, si aquest es original, es mostraran unes marques de seguretat únicament visibles amb aquest tipus de llum.

La regidora de comerç, Martina Fourrier, ha assegurat que l’objectiu “és enfortir les relacions entre comerciants i agents de seguretat, alhora que dotem els comerços de noves eines per a la detecció de bitllets falsos” i ha afegit que “això permetrà millorar els nivells de convivència i civisme així com reforçar la prevenció”.

Per la seva part, el regidor de Seguretat i Mobilitat, David González, ha explicat que “des del cos de seguretat es busca promoure un treball transversal per millorar les relacions entre policia i societat, així com aconseguir la implicació ciutadana en la resolució de possibles conflictes”. González, ha afegit que “el nostre municipi compta amb una policia molt especialitzada i que arriba a tots els sectors de la població, en aquest cas l’acció és amb els comerciants; això fa que en el seu conjunt Salou pugui dir, que té una seguretat que funciona satisfactòriament”.

El cap de la Policia Local ha volgut afegir que  "des de la Policia Local sempre els recolzarem perquè puguin millorar la seguretat de manera integral amb aspectes com detectar bitllets falsos i altres normes bàsiques que els facilitarà l’actuació amb prevenció davant possibles delictes”. El cap de la Policia ha recordat també que “s’ha creat un telèfon específic per tal que els comerciants facin les seves consultes”.

Galeria d'imatges

FOTO 1: Campanya de proximitat i seguretat als comerços del municipi
FOTO 2: Campanya de proximitat i seguretat als comerços del municipi

Document Actions