Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

La regidoria de Promoció Econòmica engega nova formació pels comerciants aquest mes de novembre

divendres 26 octubre 2018

Juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona organitza vuit sessions de jornades demostratives per millorar tècniques de venda i màrqueting digital

 

La regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum engega un seguit de sessions formatives adreçades al comerç local de cara a aquest mes de novembre. Es tracta d’un conjunt de jornades demostratives d’experiències en la que es combina formació teòrico-pràctica i que es desenvoluparan al llarg dels dijous i divendres del mes de novembre. La primera de les sessions (6 i 7 de novembre) la proposta serà  ‘Aprèn a contactar amb el client’ i inclou la visita a dos establiments locals com la Melé i el Fernan’s;  el proper curs (13 i 14 de novembre) versarà sobre 'Com crear un negoci únic' i inclou les visites didàctiques al Centre Òptic Salou, a la botiga Cotton i també la Cloe. Aquestes formacions compten amb la personal shopper retail Blanca Baringo.

Les dues properes formacions (19 i 20 de novembre) les impartirà el soci consultor de Vinexus, Carles Mera i s’enfoquen per tal de donar coneixements sobre com afrontar la campanya de nadal i rebaixes: ‘Aprèn a preparar el Black Friday, nadal i rebaixes’ i  s’impartirà ja a la sala mediterrània del Teatre Auditori de Salou on també s’emplaça la darrera de les formacions del mes de novembre (26 i 27) en la que es donaran les claus per ‘Aprendre a dissenyar la teva campanya de promoció digital i utilitzar bé les xarxes socials’.

La regidora de l’Àrea, Martina Fourrier, ha assenyalat que “encetem un mes de novembre intens en el que per a les botigues de costa, com és el nostre cas, hi ha una mica més d’aire per a formar-se i agafar idees per a vendre més de cara a la campanya de Nadal”, apuntava. A més, “creiem que pot ser molt interessant veure models d’èxit del nostre mateix municipi, conèixer quines tècniques i quina manera hi ha de treballar a més d’encetar la vessant de màrqueting digital”. 

Les sessions -totes elles de caràcter gratuït- es duen a terme de les dues a les quatre de la tarda  amb càtering per dinar inclòs, prèvia inscripció i únicament adreçada a comerciants. Per a formalitzar l’assistència es pot fer a través del correu mvendrell@salou.cat o bé a través de la cambra de comerç: https://www.cambratgn.com/jornades

 

Fitxers adjunts

Document Actions