Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de Salou organitza un retail tour per conèixer la realitat comercial de Platja d’Aro

dimarts 02 octubre 2018

La sortida, adreçada als comerciants del municipi, tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre. Les inscripcions s’han de formalitzar a promocioeconomica@salou.cat                                                      

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona organitzen un retail tour per Platja d’Aro obert als comerciants de Salou. Aquesta sortida, que tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre té com a finalitat millorar la competitivitat del comerç al detall aplicant tècniques de benchmarketing. Així mateix, busca complementar les actuacions de capacitació comercial que tindran lloc a Salou  organitzades de Cambra de Comerç de Tarragona amb exemples demostratius, a més d’impulsar la cohesió del teixit comercial del municipi i promoure fórmules de cooperació de gestió comercial de centres comercials a cel obert.

La regidora de l’Àrea, Martina Fourrier, explicava que “aquestes sortides generen un gran interès entre el sector comercial perquè les experiències que es comparteixen i es veuen de primera mà poden generar després nous fluxos comercials a Salou”, apuntava. “Així que animo a tots els comerciants que desitgin conèixer altres realitats a que s’apuntin a la jornada del dilluns”, deia.

Pel que fa als contingut de la jornada es durà a terme una  anàlisi d’establiments comercials turístics de referència de Platja d’Aro; a més de compartir experiències de negocis amb responsables d’establiments, veure exemples d’urbanització comercial d’interès en zones de gran afluència turística i alhora participar de la gestió de centres comercials a cel obert.  La jornada té un caràcter gratuït i es preveu un màxim de 20/25 places. Les inscripcions s’han de formalitzar a promocioeconomica@salou.cat o bé al telèfon 977309219.

Planning jornada

Lloc sortida: Oficina turisme Plaça Europa

Hora: 7.30 matí

10.30 Arriba Platja d'Aro: Inici retail tour

14.00 Dinar (a càrrec de l’assistent)

14.45 Work shop: intercanvi d'experiències comercials amb comerciants de Platja d'Aro i Ajuntament de Platja d'Aro

16.00 Tornada

Galeria d'imatges

Retail.jpg

Document Actions