Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Salou acull la tercera edició de ‘GIRA Mujeres’, de Coca-Cola

dilluns 03 febrer 2020

Es tracta d’un programa de millora d’ocupabilitat i impuls a l’emprenedoria, que busca oferir a les dones capacitat i formació pel seu desenvolupament laboral

En total,  quasi  14.000 dones  han  participat en les tres  edicions de GIRA Mujeres a tot Espanya

El programa GIRA Mujeres de Coca-Cola arriba a Salou per tercer cop. Aquesta és la quarta edició del programa, la intenció del qual és capacitar les dones perquè tinguin la possibilitat  de  trobar  una  oportunitat de desenvolupar-se laboralment, tant a l’àmbit rural com a l’urbà.

Durant  la  roda  de  premsa  realitzada  aquest  matí  al  Consistori,  han  assistit el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza; la directora de Forum Dona Activa, Núria Viñas; i el Gestor de Comunicació de Coca-Cola European Partners, Josep Maria Brugués.

Segons el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, “aquest és un projecte d’emprenedoria, però té un vessant social molt evident i important”. Maiquez ha afegit que “des de la regidoria de Dinamització Econòmica invertirem tots els recursos necessaris per tal que la població, en general, i, en especial, en aquest cas, la femenina de Salou tingui les suficients eines al seu abast per crear el seu propi negoci i auto ocupar-se”.

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha manifestat que “és molt bo que es facin aquest tipus de programes per tal d’assolir una igualtat real”. L’edila ha destacat la importància d’aquest programa pel Pla d’Igualtat que es treballa des de la seva regidoria. Així mateix, ha afegit que “valorem molt positivament aquest tipus de projectes per l’oportunitat d’inserció laboral que ofereixen a les dones”.   

Per part de Forum Dona Activa, la seva directora Núria Viñas ha assenyalat que “el nostre objectiu és empoderar les dones perquè puguin tenir més llibertat i autonomia econòmica”. Per ella, “aquesta és la clau i l’eina perquè puguin escollir el tipus de vida que volen viure”. La responsable de Forum Dona Activa ha destacat la importància dels programes d’empoderament a les dones perquè ajuden a erradicar les situacions desfavorables envers les fèmines i cap a la societat, en general.

Josep Maria Brugués, Gestor de Comunicació de Coca-Cola European Partners ha afirmat que “amb  GIRA  Mujeres Coca-Cola pretenem empoderar dones de tot Espanya i fer-les conscients  de  les  seves  capacitats, ajudant-les en la tasca de millorar la seva ocupabilitat o arrancar  un  projecte  empresarial”.

GIRA Mujeres a Salou

La quarta edició de GIRA Mujeres a Salou posarà en marxa tallers de l’itinerari ‘Viatge a l’emprenedoria’, destinat a aquelles dones que vulguin emprendre i desenvolupar una idea de negoci.  Fins la data, a Catalunya, han participat un total de 109  dones, de les quals 31 provenen de la província  de Tarragona. L’any 2019, van prendre part en el programa 12 dones de Salou.

Els tallers a Salou que seran impartits per l’Associació Fòrum Dona Activa, es desenvoluparan els dies 12 i 13 de febrer, de 15 a 20 hores, a l’Ajuntament de Salou. Les inscripcions ja són obertes, i es poden fer al següent enllaç: https://preinscripcion.giramujeres.com/dona

Al primer taller es treballen les capacitats i el talent personal. Pel que fa al segon, s’aprofundeix en la idea de negoci.

Un cop finalitzades aquestes dues sessions, es podrà continuar, de manera online, amb una formació més extensa, de 30 hores, seguint el mètode Canvas, amb una tutorització personalitzada.

Sobre GIRA Mujeres

GIRA Mujeres és un programa, cofinançat per The Coca-Cola Foundation, dirigit a dones que volen ocupar-se o desenvolupar una idea de negoci vinculada amb el  sector de  l’alimentació  i begudes.  El projecte s’emmarca en el compromís global ‘5by20’, pel que Coca-Cola  es  compromet  a empoderar  5 milions de dones pel 2020 a tot el món.

Galeria d'imatges

DSC_8818.JPG
DSC_8827.JPG
ANUNCI LA CIUTAT GIRA MUJERES.png

Document Actions