Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Salou acull la tercera edició de Gira Mujeres per potenciar l’emprenedoria en femení

dimarts 19 febrer 2019

Aquest projecte, organitzat junt amb Dona Activa Fòrum, oferirà dues sessions de formació

Aquesta iniciativa està formada per dues sessions presencials i un curs virtual per tal de fomentar l’emprenedoria de les dones i començarà el 26 de febrer

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de Dona Activa Fòrum, posa en marxa la tercera edició del projecte “Gira Mujeres” al municipi, una iniciativa que pretén impulsar la capacitat emprenedora de les dones, convidant-les a fer un viatge d'autoconeixement personal i desenvolupament de la seva idea de negoci. A més, aquesta iniciativa treballa sota els objectius de Nacions Unides sobre foment del lideratge femení.

Aquest projecte consta d’un conjunt de tallers gratuïts adreçats a dones d’entre 23 i 60 anys d’edat que vegin l’emprenedoria com una alternativa d’ocupació o que ja comptin amb una idea de negoci, dividits en dos tallers presencials de 5 hores cadascun: el primer taller se centrarà en l’empoderament de la dona mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament per tal de facilitar la presa de decisions i la posada en marxa de la idea de negoci; i el segon taller, com a novetat, treballarà el Business Model Canvas per desenvolupar el projecte de negoci. El model Canvas és una eina àgil de gestió estratègica de negoci que permet entendre el model de negoci d’una empresa amb sol cop d’ull, treballar l'estratègia de negoci amb un llenguatge comú i compartit, i esbotzar un model de negoci en 9 mòduls que responen a 4 línies estratègiques determinants en tot negoci d'una empresa.

Els tallers presencials es duran a terme els dies 26 i 28 de febrer en horari de 15h a 20h, a la Sala Mediterrània de l’Ajuntament de Salou. A més, el dia 26 es farà un acte de presentació dels tallers que comptarà amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Salou, Martina Fourrier, de la Presidenta de Dona Activa Fòrum, Montserrat Ramon, i del representant de Coca-cola European Partners a Tarragona, Josep Maria Brugues.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “gràcies a aquesta iniciativa podem centrar-nos exclusivament en la dona i oferir eines útils per tal que puguin endinsar-se en aquest món i encoratjar-les a crear el seu propi negoci”. Per la seva banda, la regidora Martina Fourrier ha destacat que “aquest projecte forma part del conjunt d’iniciatives que, per part de la regidoria, apostem per potenciar l’empoderament de la dona i la creació de nous negocis dins d’un municipi com és Salou”.

Per inscriure’s al curs, caldrà emplenar un formulari amb les dades personals al següent enllaç (https://preinscripcion.giramujeres.com/).

“Gira Mujeres” va néixer del compromís de la multinacional Coca-cola d’afavorir el suport econòmic a 5 milions de dones fins al 2020, amb el principal objectiu d’impulsar l’emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament que facilités la presa de decisió i la posada en marxa d’una idea de negoci, i que va ser premiada com la "Millor Iniciativa Global per l'Empoderament Econòmic de les Dones" al Fòrum Econòmic de Lideratge.

Actualment, l’empresa Coca-cola és qui finança el projecte i Dona Activa Fòrum s’encarrega de la implementació a tota Catalunya, la Comunitat Valenciana, Mallorca i País Basc.

 

Galeria d'imatges

Cartell Gira Mujeres.jpg

Document Actions