Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Salou engega un taller orientat a millorar el rendiment i la productivitat personals

divendres 06 octubre 2017

L’organitza la URV Emprèn amb el suport del Centre d’emprenedoria i Coneixement, de l’Ajuntament de Salou.

Es desenvoluparà a la Sala Mediterrània del TAS, amb caràcter gratuït però inscripció prèvia

 

El proper 25 d’octubre Salou enceta la programació de tardor del Centre d’Emprenedoria i Coneixement, de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç Mercats i Consum i conjuntament amb la URV Emprèn. El curs, que es presenta amb un format de taller, vol acostar conceptes com la Productivitat Personal; descobrir les bases i els fonaments de cóm millorar el teu rendiment i productivitat personal; identificar les Activitats de Màxima Rendibilitat (AMR) que generen beneficis i resultats; fixar i desenvolupar metes smart o com transformar l’ús del temps; veient les autolimitacions , entre d’altres aspectes.

El taller –que tindrà lloc a la sala Mediterrània del TAS- es durà a terme a partir de les 16h i l’impartirà Gerard Isern, un emprenedor salouenc que s’autodefineix com a “catalitzador de persones, facilitant i acompanyant al seu procés de creixement personal i professional, a més de Knowmad”.

 

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, explicava que el curs pretén “donar unes bases per ajudar als presents a establir un pla d’acció per desenvolupar el potencial per aconseguir una màxima rendibilitat, assolint metes i veient que impedeix progressar”. Fourrier, també ha explicat que a part d’aquesta primera sessió també es preveu engegar noves formacions per a empresaris i comerciants de cara a aquesta tardor hivern.

 

El curs és de caràcter gratuït prèvia inscripció a: http://events.urv.cat/go/251017taller

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

CURS.jpg

Document Actions