Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Salou mostra als escolars com dur a terme un consum responsable

dimarts 12 març 2019

L’activitat coincideix amb el Dia Mundial de les persones consumidores que se celebra aquest divendres

En motiu del Dia Mundial de les persones consumidores, aquest divendres 15 de març, l’Ajuntament de Salou s’ha volgut sumar a la celebració i ha organitzat per tercer any consecutiu una obra de titelles adreçada als nens i nenes de 3er i 4art de primària de les escoles del municipi. Així, des de la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum s’ha organitzat aquesta representació teatral que pretén conscienciar els més petits sobre el fet de consumir i que aprenguin de manera didàctica com fer-ho. En total més de 300 nens i nenes passaran per les instal·lacions del TAS.

L'espectacle, a càrrec de la companyia TANAKA TEATRE,   interacciona amb el públic i el fa participar de tot el que passa a l'escenari tocant temes com el consum responsable, els productes de proximitat, les dates de caducitat, l'etiquetatge, el reciclatge, el medi ambient, els drets de les persones consumidores, etc. D’aquesta manera es pretén que els més petits es familiaritzin amb els hàbits de consum responsable a través de l’obra ‘la botigueta’ .

En aquesta botiga s’hi ven de tot: verdures, pots de conserva, roba, electrodomèstics i allò que mai t'imagines que pots comprar en un mateix establiment. Uns clients estrafolaris necessitaran l'ajuda del públic per saber com fer una compra responsable. I és que "La botiga" no és un comerç qualsevol: dins del magatzem s'amaguen sorpreses i personatges que semblaven adormits.

A més, aprofitant la jornada, també s’ha editat un díptic sobre l’Oficina Municipal d’informació al Consumidor (OMIC) de l’Ajuntament a través de la qual, i a partir d'una atenció directa i gratuïta al ciutadà, garanteix la protecció i la defensa dels drets dels consumidors i usuaris del municipi. L’OMIC a Salou fa 27 anys que està en marxa. Per demanar hora es pot fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Salou als serveis de cita prèvia o bé a través de l’OAC al telèfon 977 309 292 o bé al correu: oac@salou.cat

Fitxers adjunts

Document Actions