Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Salou ofereix la sessió formativa “La cooperativa: model societari i organitzatiu”

dimecres 09 maig 2018

Es tracta d’un taller gratuït adreçat a tècnics i tècniques de promoció econòmica d’ens locals, i a gestories i assessors i assessores  d’empreses privades

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou, juntament amb CoopCamp Ateneu Corporatiu, oferirà la sessió formativa “La Cooperativa: model societari i organitzatiu”. Es tracta d’un taller gratuït adreçat a tècnics i tècniques de promoció econòmica d’ens locals, així com també a gestories i assessors i assessores d’empreses privades.

Els assistents adquiriran coneixements sobre l’opció cooperativa i els principals objectius d’aquesta activitat, la regulació i els òrgans de funcionament. Els tècnics de CoopCamp també els oferiran una comparativa del model cooperatiu amb altres fórmules societàries, per tal que els tècnics i tècniques puguin escollir el model més adequat als seus objectius de promoció econòmica.

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha destacat que “des de l’Ajuntament volem fomentar aquests tipus de jornades per oferir coneixements nous als assistents, per tal de renovar-se i adaptar-se als nous models organitzatius”. Fourrier ha afegit que “l’objectiu principal d’aquesta sessió formativa és fer difusió d’aquest model associatiu i promoure el cooperativisme”.

La jornada es durà a terme el proper dijous 10 de maig, de 9:30h a 13:30h a la Sala Europa de l’Ajuntament de Salou. Les inscripcions es poden realitzar a través d’un formulari a la pàgina web de CoopCamp Ateneu Corporatiu.

 

Document Actions