Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Salou s’il·lumina per donar la benvinguda al Nadal

dijous 22 novembre 2018

Demà divendres es durà a terme la tradicional encesa de llums que ambientaran aquestes festes fins a Reis

El proper divendres 5 de desembre també s’inaugurarà la tercera edició del Mercat de Nadal

Aquest divendres 23 de novembre, Salou durà a terme l’acte d’encesa simbòlic de les llums que ornamenten el municipi i, especialment, de l’arbre de Nadal de deu metres d’alçada que s’ha instal·lat a la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Roma per tal de donar el tret de sortida a la campanya comercial i d’ambientació nadalenca. La il·luminació s’ha instal·lat a les principals vies d’entrada al municipi i zones comercials: carrer Barcelona, Via Roma, Via Augusta, Ciutat de Reus o plaça Europa... a més de les entrades de les urbanitzacions i edificis d’interès. En total, hi haurà uns 280 motius que engalanen la ciutat en aquestes dates tant assenyalades i es reparteixen en una quarantena de carrers.

A les 19 hores tindrà lloc l’acte d’encesa i comptarà amb l’actuació del Cor Encantats, el Cor Infantil i el Cor Mitjà de l’Escola de Música de Salou. Els assistents també podran gaudir d’una xocolatada popular gratuïta. La nova il·luminació lluirà durant tota la campanya de Nadal i fins després de Reis, i estarà encesa tots els dies fins a la una de la matinada aproximadament. Per l’alcalde, Pere Granados, “és important engalanar el nostre municipi durant aquestes dates perquè la il·luminació és un estímul pel comerç”. De fet, l'objectiu del consistori és dinamitzar l'activitat comercial gràcies a l’enllumenat nadalenc i també que les llums atreguin visitants durant la campanya nadalenca.

Recordar que a partir del dimecres dia 5 de desembre, la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats també ha organitzat una nova edició del Mercat nadalenc coincidint amb Santa Llúcia i on una dotzena de parades exhibiran productes típics. La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Martina Fourrier, ha destacat que “aquest Mercat de Nadal té com a principal objectiu impulsar el comerç local, així com gaudir d’una fira plena de regals, gastronomia, música, animació infantil, i moltes sorpreses més”.

El dia de la inauguració comptarà amb l’espectacle itinerant “Beduïns” a càrrec de La Fam Teatre, on un grup de xanquers nòmades al costat de seu dromedari gegant s’endinsarà al nucli urbà de Salou. L’espectacle comptarà amb un muntatge de llums, caps mòbils i so, a més d’acrobàcia aèria amb teles i un potent final pirotècnic amb efectes estàtics, foc aeri i trets de confeti i serpentines. L’espectacle començarà a les 18h la Plaça de la Pau, fins arribar a la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Roma i fins al mercat de la plaça Sant Jordi. Aquesta tercera edició es podrà visitar fins el 9 de desembre. Durant els dies de la fira s’apostarà per les activitats d’entreteniment i lleure pels més petits, amb diversos tallers temàtics.

Entre la il·luminació i la campanya de Nadal, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, hi destina més de 80.000 euros.

Galeria d'imatges

encesa de llums.jpg

Document Actions