Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Salou treu els descomptes al carrer amb una nova edició de la Fira Fora Stocks

dijous 22 agost 2019

L’esdeveniment comença demà divendres, dia 23, i durarà fins diumenge, dia 25, al Passeig Jaume I, com ja és habitual

Demà divendres, dia 23 d’agost, Salou enceta una nova edició del certamen de rebaixes Fora Stocks, on els descomptes seran els protagonistes al Passeig Jaume I, fins diumenge, dia 25. L’organització de la fira és a càrrec de l’Associació de Comerciants Shopping Salou, amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

A partir d’avui, residents i visitants podran adquirir articles de temporada amb grans descomptes: des de complements de vestir i calçat, fins a ulleres de sol, bijuteria, joies i minerals, marroquineria, roba de la llar, moda infantil, joguines i articles relacionats amb les mascotes. En aquesta ocasió, un total de 19 establiments, col·locats en 42 carpes diferents -dues més que en l’edició passada-, situades al llarg del passeig, oferiran els seus productes els tres dies, des de les 10 del matí fins a la mitjanit.

Segons el regidor de Dinamització i Promoció Econòmica, Hector Maiquez, la fira Fora Stocks “és una molt bona iniciativa per donar a conèixer i potenciar el nostre comerç local”. Així mateix, “aquesta edició, com la que vam dur a terme el passat mes de juliol, ofereix productes molt variats per a tots els gustos, en un lloc immillorable com és el Passeig Jaume I, un indret molt concorregut durant aquests mesos d’estiu”, afirma Maiquez.

Els establiments participants són els següents: Joyma Sabateries, Concordia, Rasta Perruqueria Canina, El Barquito de Papel, Quky, Melé Salou, Cotton, Poco Loco, Imperium, Fashion Women, Llenceria Tati, Òptica Port Salou, Marine Salou, Stephanie, Oceans, Fabripell, Omikron, Carricondo 1 i Montse Xatruch.

Galeria d'imatges

CARTELL FORASTOCKS AGOST 2019.jpg

Document Actions