Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

10 anys de qualitat turística a les platges de la Capital de la Costa Daurada

divendres 19 gener 2018

Salou present a la "Noche Q" a Fitur, on va rebre el diploma ICTE

Aquests premis reconeixen aquelles empreses,  institucions i destinacions que aposten per la qualitat turística

En el marc de Fitur, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, ha assistit a la entrega del diploma ICTE i a l’acte “Noche Q”. Es tracta de dos diplomes que avalen la renovació de la certificació de les Platges de Llevant i de Ponent amb la norma ISO-UNE 13.009. Són uns premis que reconeixen a totes aquelles empreses, institucions i destinacions que aposten any rere any per la qualitat turística. Així doncs, el regidor Benet Presas i el gerent del Patronat de Turisme de Salou, Juan Carlos Capilla, han estat els encarregats de recollir, a la Real Casa de Correos, els diplomes de la mà de la secretària d'Estat de Turisme, la senyora Matilde Pastora Asian i del president de l'Institut per la Qualitat Turística, Miguel Mirones Díez.

Durant aquest 2018 la Capital de la Costa Daurada celebrarà els 10 anys des que va rebre per primer cop aquesta certificació de qualitat a les dues grans platges de Llevant i Ponent, un segell que destaca la qualitat dels serveis que Salou ofereix als usuaris de les platges.

El Patronat de Turisme de Salou tutela des de l’any 2008 la gestió de la certificació de qualitat turística Q de Platges per les platges més conegudes turísticament del municipi: Llevant i Ponent. Aquesta certificació, que es basa en una norma de qualitat, es va elevar a norma espanyola l’any 2008, convertint-se en la norma UNE 187.001:2008.

L’any 2008 es van certificar les platges de Llevant i Ponent amb les següents renovacions al 2011 i al 2014. Durant la temporada de bany del 2017, es va certificar la qualitat dels serveis a les platges de Salou segons la norma de qualitat ISO-UNE 13.009, pel que durant la “Noche Q” el regidor Benet Presas ha recollit el diploma que ho avala. A més, durant tota la temporada de 2018 se’n seguirà fent seguiment d’aquests estàndards de qualitat.

Galeria d'imatges

petita_qualitat.jpg
IMG-20180118-WA0012.jpg

Document Actions