Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Els balls esportius omplen de música i color el pont de desembre

dimarts 29 novembre 2016

Del 2 al 6 de desembre el Pavelló Municipal d'Esports de Salou acollirà a més de 1.800 participants

El SHOW DANCE per a grups comptarà amb un jurat popular addicional format per personatges reconeguts com Mari Pau Huguet, Lucrecia i Julio Salinas.

Avui s'ha presentat en Roda de Premsa la 18ª edició de l'Spanish Open Salou, que torna a ser l'esdeveniment protagonista del pont de la Puríssima en la seva 18a edició. Un any més el municipi es vesteix de gala per rebre als millors ballarins del món que enlluernaran el Pavelló Municipal d'Esports de Salou amb el seu ritme i glamur, amb els seus treballats vestits i les diferents disciplines de ball. L'organització preveu una participació de més de 1.800 esportistes de 26 països diferents; prop de 1.500 ballarins i 17 grups, que seran avaluats per 29 jutges provinents de 14 països diferents. L'alcalde, en la roda de premsa ha destacat com "tenim davant un gran espectacle esportiu, molt plàstic", però més enllà d'aquest fet ha recordat com "a Salou hem cregut que l'esport ens ajuda com a destinació turística i en aquest sentit hem fet molt i bona feina", apuntava. A més, ha recordat com "tenim tres pavellons esportius i estem generant una nova zona esportiva al sector 04".

La 18ª edició del Spanish Open Salou, arriba carregada de novetats:

Com ha destacat Antoni Mas de Publiolimpia, aquesta setena edició del SHOW DANCE (dilluns 5) per a grups -que en edicions anteriors ha estat tot un èxit- compta aquest any amb un jurat d'excepció. A banda del jurat de la Federació espanyola de balls esportius (FEBD), els ballarins seran avaluats per un jurat popular amb la participació de Mari Pau Huguet, Lucrecia y Julio Salinas, que acompanyats i assessorats pels grans professionals del ball Joana Subirana i Albert Mota. "Amb aquest nou jurat popular, de famosos, en part, volem retre un homenatge i un especial agraïment a la M. Pau Huguet, una precursora a casa nostra dels balls de saló", ha assegurat Mas. De fet, tots tres han estat vinculats amb el món del ball en algun moment de la seva vida amb la participació en programes com "Bojos pel Ball", presentat per Mari Pau Huguet o "Mira quien baila". El SHOW DANCE comptarà amb la participació de 17 grups procedents de Bilbao, Benicarló, Altafulla, Burriana, Amposta, Tarragona, Reus, Alcarràs, Tossa de Mar, Rubí i Montcada i Reixac.

- Una altra de les novetats del Spanish Open Salou és la publicitat a peu de pista. L'organització canvia el format de tanca publicitària convencional per un sistema de leds animat que li dóna a la pista de ball un toc encara més glamurós i espectacular.
- I per als que vulguin gaudir dels balls esportius tranquil·lament, aquest any es posarà un servei de guarderia amb la col·laboració de FALOMIR JUEGOS, WAPACHA i PUBLIOLIMPIA. La guarderia, situada a la part de les grades, romandrà oberta de 10:30 a 13:30h i de 16 a 19h i estarà atesa per monitores perquè els pares puguin gaudir del ball mentre els nens es diverteixen.
- També en aquesta Edició, Salou acollirà el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Cal destacar també les competicions Top Mundial com el WDSF WORLD OPEN STANDARS I LATIN LATIN que a més competeixen per al CHALLENGE TV DANCE CUP, a on els millors ballarins a les competicions de Roma, Romania i Salou aconseguiran importants beques de ball.

Un esdeveniment que no pot faltar mai a la cita és l'OPEN DOWN STANDARS I LLATINS amb ballarins amb Síndrome de Down que sense dubte ens oferiran la cara més entranyable del Festival.

Els dies 5 i 6, dilluns i dimarts estaran dedicats principalment a les competicions nacionals com el XVIII OPEN NACIONAL SALOU.

Com cada any, s'enregistraran fins a 6 programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun d'ells i que seran emesos per diferents canals de televisió. Cal destacar que tornarem a tenir un Nadal ple de ball, ja que el dia 25 de desembre a les 19:30h del vespre s'emetrà un Programa Especial de Nadal en prime time per TV3. En aquest sentit, el regidor de Turisme, Benet Presas, ha incidit en la importància de la televisió com a mitjà de difusió de l'esdeveniment més enllà de la repercussió en pernoctacions al municipi en un cap de setmana llarg de ple hivern. Per la seva part, el regidor d'Esports, Dani López, afegia que "anem en la bona línia" i ha volgut agrair que la Federació segueixi "apostant per aquest acte que difon la imatge esportiva de Salou, en perfecta sintonia amb turisme".

Una altra novetat televisiva és la retransmissió del SPANISH OPEN SALOU en streaming a RTVE al següent link: http://www.rtve.es/deportes/mas-tdp/ o a la mateixa pàgina web del festival: www.spanishopensalou.com. Pel que es podrà seguir el festival en directe des de qualsevol part del món.

Amb una mitjana de 1.000 assistents de públic per dia, en total aquest esdeveniment esportiu mou al voltant d'uns 8.000 visitants. L'Spanish Open de Salou és en aquests moments una de les millors competicions de Ball Esportiu del món i així ho demostra la confiança que la World Dance Sport Federation (WDSF) ha dipositat un cop més en aquest esdeveniment per tal que Salou es converteixi cada any en una competició TOP MUNDIAL.

Aquest esdeveniment compta amb el patrocini institucional del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Salou i la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de la capital de la Costa Daurada.

L'SPANISH OPEN SALOU és un esdeveniment organitzat i produït per Publiolimpia, SLU gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Salou. També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu), la ACEB (Associació de Clubs Espanyols de Ball) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents espònsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
Poster_Balls_Salou_2016.jpg
20161129_141111.jpg

Document Actions