Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L’Aliança Turística es promociona a FITUR

dimecres 23 gener 2019

Els municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja participen conjuntament a aquesta fira que se celebra a Madrid del 23 al 27 de gener

 

L’Aliança turística, formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca la Pineda-Platja, participa novament a Madrid a la fira de turisme FITUR amb un espai de reunions conjunt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, des d'aquest dimecres 23 i fins al diumenge 27 de gener. 

Fitur, amb gairebé 10.000 empreses expositores de 165 països i regions, i 251.000 visitants professionals i públic final en l'edició 2018, es converteix en la fira més important d'Europa i serveix per començar a mesurar les previsions de cara la nova temporada.

Empresaris d'allotjament, agències de viatges, touroperadors, mitjans de comunicació i companyies de serveis turístics, entre d'altres, són els principals usuaris de l'espai professional. A partir del divendres l'ús de l'espai passa a atendre els milers de visitants, principalment famílies, que busquen informació per a les seves vacances. 

 

L'Aliança turística

La participació a aquesta fira és la primera de les diferents accions promocionals de l'Aliança previstes per aquest 2019.Les accions de l'Aliança responen al valor afegit que suposa la coordinació i la integració d'esforços davant dels objectius comuns dels municipis que l'integren, amb la generació de sinergies que es tradueixen en una més elevada eficàcia de les accions, una major notorietat i una millor gestió de la promoció turística de la destinació.

Per aquest 2019, les principals campanyes donaran prioritat al turisme estatal amb l'objectiu de fidelitzar-lo i desestacionalitzar-lo. Aquestes campanyes seran de publicitat i comunicació on-line i off-line, ja que són un dels instruments més eficaços per donar a conèixer els atractius turístics del nostre territori.

 

Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils

En aquesta edició, l'espai gastronòmic de l'estand de Catalunya està servit i atès per l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils, que ha viatjat a Madrid amb alumnes de cuina i sala, i amb professors tutors 

Document Actions