Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

La capital de la Costa Daurada participa en l’acció “Catalunya, Hola Família!”, dos caps de setmana d’oci i llegendes

dijous 12 abril 2018

Salou oferirà activitats per gaudir en família el cap de setmana del 20 al 22 d’abril

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de Turisme, Benet Presas, van assistir a la presentació de l’acció “Catalunya, Hola Família!” corresponent a la demarcació de Tarragona, on participen sis destinacions i més de 90 empreses del territori certificades en turisme familiar per l’Agència Catalana de Turisme del departament d’Empresa i Coneixement. L’acció va ser presentada pel director general de Turisme, Octavi Bono, acompanyat del president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer.

“Catalunya, Hola Família!” consisteix en la celebració de dos caps de setmana pensats especialment pel públic familiar arreu del territori. Les destinacions de costa com Salou,  celebren aquesta acció del 20 al 22 d’abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig. Municipis i empreses participants han preparat uns caps de setmana plens de sorpreses i activitats pels seus visitants: descomptes en l’allotjament, gratuïtats, tallers, sortides, menús especials als restaurants...amb l’objectiu que les famílies amb infants gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “formar part de l’acció ‘Catalunya, Hola Família!’, reforça la nostra destinació en quant a turisme familiar, alhora que crea sinergies entre els diferents sectors i ens”.

Per la seva part, el regidor de Turisme, Benet Presas, ha manifestat que “anar de la mà amb l’Agència Catalana de Turisme sempre es una bona senyal”. Presas ha afegit que “esperem que tothom gaudeixi de les activitats que s’han preparat pel cap de setmana del 20 al 22 d’abril”.

A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb l’acció “Catalunya, Hola Família!”, l’ACT vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori i incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars.

Per a aquesta primera edició, el tema escollit ha estat «Llegendes en Família», amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” durant aquests dos caps de setmana, els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana, Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori. En el cas de Salou aquest ésser és el Pirata Dragut.

Per primer cop i de manera conjunta, en col·laboració amb els ens de promoció territorials, 24 destinacions de turisme familiar certificades per l’ACT a Catalunya participen en aquests dos caps de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. Hi estan implicades 223 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya.

Galeria d'imatges

petita_hola_familia.jpg
Hola_Famlia_1.jpg
HolaFamlia_2.JPG

Document Actions