Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

La Costa Daurada es promociona a Polònia davant de 200 agents de viatges

divendres 02 desembre 2016

El territori ha participat a la II Tui Poland Spanish Event celebrada a Varsòvia.

Representants de la Costa Daurada s’han reunit amb 200 agents de viatges del touroperador TUI en el marc de la segona edició de les Jornades TUI Poland Spanish Event celebrades a Varsòvia.

L’acció ha tingut format workshop en el que representants de Costa Daurada han presentat la destinació, les seves possibilitats a nivell turístic i les novetats de la temporada. Entre aquestes, la propera obertura de Ferrariland a PortAventura.

L’acció ha permès augmentar el coneixement de la zona entre els agents de viatges de TUI, un dels principals touroperadors de l’Estat i el principal majorista a la Costa Daurada.

Segons dades facilitades per Turespaña, fins 157.700 turistes provinents de Polònia van visitar a Catalunya en el període comprès entre gener i agost del 2016 registrant 700.000 pernoctacions en allotjaments del territori. Unes xifres que situen Catalunya en el segon territori més visitat de l’estat.

A més, l’arribada de turistes polonesos a Catalunya ha augmentat un 14,39% respecte al mateix període del 2015. Un creixement que situa Polònia com un mercat prioritari per la Costa Daurada.

Galeria d'imatges

polonia.jpg
FullSizeRender_4.jpg
FullSizeRender.jpg

Document Actions