Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou instal·la un segon grup de lletres gegants a la zona del carrer Colom per promocionar la imatge turística

dimecres 04 juliol 2018

Mantenen la tipografia de Salou, com la que ja hi ha instal·lada a la zona de la plaça de les Comunitats Autònomes

 

Salou compta amb un nou atractiu de promoció turística que pretén reforçar la marca del municipi en un indret molt concorregut, com és la zona de Pilons, al carrer Colon. Es tracta d’un rètol gegant davant del mar amb el nom del municipi per promocionar-se a les xarxes socials. Es tracta d’una estructura en acer pintat on es pot llegir Salou seguint els colors i formes de la tipografia del logotip de Salou, per tant, identificant turísticament la ciutat en una zona d’alt interès turístic.   

Cada una de les lletres té una alçada d’1,40metres i ocupen un espai total de prop de 5 metres de longitud, donant una imatge molt potent del municipi amb un fons marí i una vista de la platja de Llevant. Aquesta instal·lació ha suposat una inversió de 14.459,50 euros.

Aquesta acció pretén ser un nou reclam per als visitants de la capital de la Costa Daurada de manera que viralitzin les seves fotografies vacacionals a les xarxes socials, donant així una major publicitat al nom de Salou. De fet, es tracta del segon grup escultòric que s’instal·la al municipi; ja n’hi ha un altre al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou des de fa un any.

Document Actions