Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou intensifica la seva presència junt amb PortAventura a Belfast

dissabte 21 gener 2017

Fins el cap de setmana la capital de la Costa Daurada participa amb un estand a la fira Holiday World Show a més de dur a terme activitats de promoció de la destinació per captar mercat irlandès


S'ha realitzat un acte conjuntament amb Turespaña per presentar la destinació entre uns 60 agents turístics i touroperadorsEl Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Salou està present aquests dies al mercat irlandès  la destinació i ho fa de la mà de PortAventura i amb la nova estrella Ferrari Land. Per quart any consecutiu el municipi aposta fort per donar-se a conèixer a Irlanda a través de la fira Belfast Telegraph Holiday World adreçada al públic en general i considerada la més important d’Irlanda del Nord. La fira es desenvolupa al 'Titanic Exhibition Centre' de Belfast, escenari que acull la 25ena edició de la Fira 'Holiday World' i que finalitzarà el diumenge. Per Salou, Irlanda és una destinació preferent dins el Pla d’Acció del Patronat, donat que és un mercat fonamental pel municipi que l’any passat aquest mercat va créixer un 22.5% en pernoctacions.

En el marc de la fira, s’ha aprofitat l’estada per tal d’organitzar una trobada amb una seixantena de touroperadors i agents de viatge d’Irlanda del Nord i Belfast amb qui es va intercanviar informació directa sobre les excel·lències de la capital de la Costa Daurada. L’alcalde, Pere Granados, va ser l’encarregat de presentar els principals atractius del municipi. Aquesta reunió, que s’ha dut a terme conjuntament amb Turespaña. Granados ha destacat com «es tracta d’un mercat eminentment familiar que busca allò que nosaltres els hi podem oferir, amb sol i platja, però també hem constatat que som una destinació coneguda. Per això hem de continuar treballant atès que hi ha unes perspectives optimistes. El fet que existeixin vols directes de Belfast a Reus facilita la comunicació i augura un creixement d’aquest mercat en la nostra ciutat».

A més, per part dels membres del Patronat, la valoració d’aquest primer contacte ha estat molt positiva ja que una bona part del mercat irlandès coneix la Capital de la Costa Daurada; de fet, cal tenir present que Salou és la primera destinació de vacances pels irlandesos, essent la gran majoria repetidors en la nostra destinació ja que els hi agrada molt la platja, el bon temps i l’oferta que brinda el municipi. A més, PortAventura, ha despertat un gran interès, especialment amb la gran obertura del parc Ferrari Land.  A més, una de les principals característiques d'aquesta fira és que el visitant no professional aprofita aquest esdeveniment per preparar les seves vacances, de manera que la participació en aquesta cita és fonamental per apropar la destinació als turistes que estan decidint les seves properes vacances .

Galeria d'imatges

portadapetita.jpg
Salou_40.jpg
Salou_15.jpg

Document Actions