Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou organitza noves visites guiades al jaciment arqueològic de la Punta de “La Cella”

dimecres 22 agost 2018

Aquest divendres 24 es podrà conèixer aquest poblat en dues sessions, una amb explicacions en castellà a les 18 hores, i una altra en català a les 19:30 hores

El Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV i l’empresa IBER. Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL, empresa spin off de la pròpia URV, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou, tornen a organitzar, aquest divendres 24 d’agost, dues visites teatralitzades al jaciment arqueològic de La Cella, al Cap de Salou. Aquestes visites les realitzarà un dels responsables de l’equip que ha portat a terme les campanyes arqueològiques efectuades en el jaciment, i serviran per explicar tant les característiques principals de l’assentament com els resultats obtinguts en els treballs arqueològics i la seva interpretació.

L’objectiu principal d’aquestes visites és mostrar aquest poblat protohistòric dels segles IV-III aC, un dels actius patrimonials i turístics més importants del municipi: la seva excel·lent ubicació al costat de la costa, el seu sistema defensiu, l’arquitectura domèstica i les seves cases complexes, els seus carrers i el seu urbanisme, les seves activitats econòmiques o més quotidianes i els seus costums.

Aquestes dues visites es realitzaran aquest divendres 24 d’agost, a les 18 hores en versió castellana, i seguidament a les 19:30 hores en versió catalana. L’activitat es completarà amb la visita a través de la realitat virtual, a un dels edificis principals, un autèntic viatge a través de la història. La visita inclourà també una degustació de cervesa Iberika.

El preu és de 10 euros pels adults, de 5 euros pels nens i nenes d’entre 7 i 12 anys d’edat, i de 22 euros per les famílies (2 adults i 1 o 2 nens). Es recomana fer reserva prèvia, trucant al telèfon 659 11 10 81 o enviant un correu electrònic a jvila@iberapt.com. Cal recordar que el dissabte 15 de setembre a les 12 hores també està programada una altra visita guiada pel jaciment protohistòric de la Cella, en versió catalana.

Galeria d'imatges

la cella.jpg

Document Actions