Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou, present a la fira de turisme FITUR en una cita inexcusable per la promoció del municipi

dimecres 17 gener 2018

La fira, que s’allargarà fins al diumenge, serveix per recolzar el sector turístic local assistent a l’esdeveniment que té lloc a Madrid

La capital de la Costa Daurada té un estand instal·lat al corner de Catalunya Costa Daurada, dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme

Salou enceta avui la seva presència a la Fira Fitur de Madrid, cita imprescindible pel sector turístic, i ho fa estant present d’una banda dins l’estand de Catalunya Costa Daurada i amb l’aliança i PortAventura. Salou restarà treballant a l’estand fins al 21 de gener amb la presència de l’alcalde, Pere Granados, a més del regidor de Turisme, Benet Presas, i l’equip de fires del Patronat de Turisme del municipi amb l’objectiu de reunir-se amb el sector, establir contactes i promocionar l’àmplia oferta turística i d’oci local.

Enguany, el municipi aprofita l’aparador de Fitur, la fira de turisme més important de l'estat espanyol per promocionar els nous trenets turístics que es van posar en marxa l’estiu passat amb noves àudio guies i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Així, un dels trenets ha viatjat fins a les portes del recinte firal. Al mateix temps, des de l’Ajuntament s’ha volgut donar recolzament al sector turístic local assistent a la fira, entre els quals, el propietari del millor càmping d’Europa 2018;representants de Brisasol, Ohtels, entre altres hotelers i apartamentistes del municipi. Al llarg del dia d’avui, tant l’alcalde com el regidor han mantingut diverses reunions de treball i han manifestat la seva satisfacció per l’elevat volum de públic que es genera al voltant de la fira.

Cal recordar que Fitur, va aplegar 165 regions d’arreu del món i gairebé 244.972 professionals del sector, motiu pel qual es converteix en una cita imprescindible per a donar a conèixer als principals mercats les novetats, així com per incrementar i consolidar les relacions comercials amb operadors turístics internacionals i establir aliances empresarials que permetin atendre els canvis i necessitats que demanda el mercat.

Galeria d'imatges

petita_trenet.jpg
petita_trenet.jpg

Document Actions